< Till bloggens startsida

Grillfest i Närkes Kil!!!!

image17
Nu ere dags för årets första grillfest! wohoo! supertaggad..å mkt drinkar ska de bli idag..^^

Greys anatomy avsnittet..

avsnittet var roligt, och härligt, o det känns kul att vara tillbaxs på Seattle Grace, I simply Love it!

stick a fork in me, I'm done; KTC-tenta, Greys Anatomy och grillfest

usch å fy, det gick inte alls någe bra idag på ktc examinationen. Lottdragningen var inte alls i min favör någon av de två tillfällena, utan jag fick de två värsta som man kunde få på examinationen - nämligen de som man skulle prata mest i. Den första var sänglägeskomplikationer och bäddning med patient, vilket innebar i stort sett att bädda och att prata om immobilitets- och inaktivitetsproblem som liggsår, trycksår, tromboser, osv. och hur man ska förebygga sådant. Jättekul att få prata om det när jag inte ens läst dem sidorna i boken :/ . Sen den andra momentet som jag drog ur lottningen var att ge insulin och sjuksköterskans ansvar - vilket innebar att ja skulle babbla en massa om det, självklart har jag inte läst om det heller :/...så skitbra tenta asså..så jädra typiskt att jag ska få skitgrejerna..alltid så, jag fattar inte varflr jag ska drabbas av otur för liksom...
Iaf så räknar jag med att jag kommer få göra om det - det är lika bra att acceptera det å gå vidare.Okey, nu lämnar vi det tråkiga å går vidare till någe mkt roligare..nämligen Greys Anatomys säsongsstart i USA!!! Vem kommer missa den? huhn - inte jag iaf! Såå efterlängtat..

image16

Även Lost sänds inatt, men ja tänkte vänta tills Sverige sänder det avsnittet..å sen har vi Men In Trees som går varje onsdag i USA, och One Tree Hill och Gossip Girl som går varje måndag..och NCIS på tisdagar...de blir rätt mycket men det är juh varje dag något..vilket är bra! okey då, förutom måndagar som är fullproppade..hur kan dem lägga så många serier på en dag?! House börjar snart på måndagar också..jisses..de kommer bli en jädrans massa de nästa vecka då jag ska börja på praktiken..På fredag ska ja hem till Joss på en förhoppningsvis en härlig grill/20årsfest! jusste jädrar...nu kom ja på något..:/ aja..å idag fanns en liten plan att fira att KTC-tentan var över..för de andra i klassen vill säga- så jag skippa det denna gången av olika anledningar, en för att jag hade glömt bort det å orka sen inte ge mej i kast med det, en att ja ska spara pengar, vilket är en students vardag må jag tillägga. Däremot fick jag idag en lönespecifikation med liiite pengar(för ett par dagar denna månaden)..som en tredjedel nu gått till alkohol tills på fredag..:S..kanske säger något om storleken på lönen eller mina alkoholvanor beroende på hur man vill se på det...xDdreadful day tomorrow..

Det är det förbannande praktiska provet imorgon..that says it all I think..

Bra, men inte great avsnitt..

Gossip Girl säsongsstart innebär en lovande säsong med en ny karaktär, nya skandaler, fler maktkamper, förhållanden å hemligheter..en härlig vår framför mej alltså! Allt är dock inte bra med senaste utvecklingen i GG..ett exempel är Jennys vägval hon gjort på sistone. Jag tycker hon skulle vara mkt bättre(å bättre för serien oxo) ifall hon kör sitt eget race ist för att anpassa sej å försöka bli ngt som ingen kommer att gilla i slutändan.

Dagens låt: Young-Holt Unlimited - Soulful Strut.
Dagens jobbiga: Ångesten inför den praktiska tentan.

Säsongspremiär för Gossip Girl i natt!!

oooh'boy (ursäkta upprepningen men ja tyckte de var passande..)! mkt intressant..vad kommer hända, vilka skandaler och rykten kommer att gå idag? de kan man börja fundera på..är iaf väldigt nyfiken på de nya avsnitten som alltså sänds idag i USA (i natt kl. 2 svensk tid)..


image14Sjuksköterskornas strejk började idag, frågan är: kommer det att funka?

image15


Det pratas om att den ska vara samhällsfarlig..ska man tro på det när man under sommrar stänger ner samma avdelningar utan att prata om samhällsfarlig? å ifall vårdförbundet skulle få igenom sina krav - då skulle skatten höjas å allt skulle bli på tok för dyrt...å med tanke på vad som hände sist det var strejk -så är mitt svar på den frågan: nja (tror inte å vill inte jinxa, men har hoppet). Däremot säger jag inte att man ska ge upp - utan att man ska kämpa skitlänge tills SKL fattar värdet av syrror och ger ett rättvist och kompromissat bud i ssks fördel.

oboy, oboy..

sodastreamad oboy? funkar det? äre nån som har testat? hade ja haft en sodastream hade jag testat det i det rödaste rappet..men nu har ja juh ingen.. :(

nu äre så att nästa vecka är en..en mycket, mycket viktig vecka på många sätt. Ett: Gossip Girl säsong 2 premiär på måndag i USA! Två: Grey's Anatomy premiär på torsdag i USA! Tre: Inte fullt lika kul praktiskt prov på KTC...Fyra: Näst sista veckan i lägenheten som vart mitt hem i hela mitt liv...

förresten..har ni kollat på Talang på TV4? han snubben som strippar?? hhahaha :D största skämtet nånsin...
"lite mer utfyllnad i paketet hade vart bra.."! xD plus att ja hör att ja hört han kommer från öret..haha xD

hehe..ooops!

Ja de där me att jag bara fick 45% rätt på tentan stämmer då inte alls för maxpoängen var juh 50p...så jag vet inte vart jag kan ha fått för mej att maxpoängen var 86..xD så kan de gå iblann..
Eftersom maxpoängen var 50 blev mitt resultat lite bättre än 45% kan man juh säga..de blir då istället 78%..vilket är rätt bra dårå..endast 3,5 poäng ifrån VG gränsen...ja där ser man...:P
men så kan man också tycka att Håkan Thorsén är snäll i sin poängsättning..vilket inte gynna mej jättemycket men ändå :)

Yeehaw!!

Yes! Jag klarade tentan!! :D stort fet G lyser på studentforumetshemsida där resultaten kommer..
I mejlet som rapporterar hur många % som fick U,G och VG står samt vad jag fick för skrivningspoäng och vad det betyder för betyg..å jag fick ca 45% rätt på provet..å ändå fick jag godkänt..:S, men glad är jag självklart :P.
De tidigare tentorna har det varit en gräns på 60% rätt för att få G...men jag antar att de fick sänka den gränsen då 72% fick G, (mot 50-60% det brukar vara) och jag måste försvara mej med att det var en riktigt svår tenta denna gång och det såg väl lärarna också.


Idag vare dags för förändring!

"Nu har jag fått nog av mitt långa hår, jag vill ha kortare!" är en tanke jag har haft i en månads tid ungefär och idag blev den dagen då jag bestämde mej för att slå till och klippa bort det mesta. Sagt och gjort - jag ringde salongen Haircorner på Fredsgatan i Örebro innan lunch och fick en tid till klockan 15. Det första som gjordes var att klippa av 2-3 dm av håret i ett enda svep! Gissa vicken känsla de va och se allt det håret i handen på frisörskan!

Ska jag vara ärlig var det lite som att min image eller vad man nu ska kalla det, bara fick en blackout - för att sedan starta upp på nytt igen med helt nya förutsättningar. Jag blev en Camilla utan det långa håret.


Före och efterbild..


testar nya layouter på bloggen..

gillar du denna som jag har gjort själv?

RSS 2.0