< Till bloggens startsida

filmer att se och som är sedda..

okay, kan börja med filmer som är sedda:
Utan spår(Untraceable) mycket bra film, å relevant för dagens moral. Jag gick sedan in på sidan som de använder i filmen å för en liten sekund blev ja skitskraj å trodde den verkligen fanns..men som sagt bara för en sekund..:P


Fools Gold, rätt så dålig, men helt okey underhållning(speciellt när Matthew McConaughey visar upp sin tränade kropp :D)
filmen är inspelad i bland annat i Queensland, Australia! I wanna go!!


Made of Honor(Brudens bästa man) mycket underhållande och bra faktiskt om man gillar smöriga filmer med lite humor och med en snygging som Patrick Dempsey(Dr. McDreamy i Grey's, Enchanted, Freedom Writers). Jag kan bara inte låta bli att jämföra denna film med filmen PS I Love You som innehåller snyggingarna Gerard Butler (300, Lara Croft: Cradle of Life)å Jeffrey Dean Morgan(Izzies Danny i Greys Anatomy). För det första så spelar sig större delen av filmerna i Skottland resp. Irland(I wanna go to Ireland!!), killarna är charmiga å visar upp sig på ett annorlunda sätt (Dempsey i skottsk kilt som förresten är alldeles för kort :D, Butler som strippar av sej solglajjor, skinnjacka, hängslen, strumpor o kallingar..:D) o därmed bjuder på sej själva. å filmerna har ju ett gott slut oxo såklart :P.

patrick dempsey, gerard butler, jeffrey dean morgan

Nancy Drew(eller Kitty och Hollywoodmysteriet från 2007) xD, det är de enda jag tänker kommentera till att jag har sett den filmen..å faktiskt tycker den var mycket underhållande..
en kändis som dyker upp i filmen är förvånande nog Bruce Willis..:O liksom..




The Librarian: Return to King Salomons Mines, tv-film från 2006. detta är andra filmen om bibliotekarien på nåt museum i New York som har världens alla de mytomspunna föremålen i sin hemliga lokal. Noah Wyle(Dr. John Carter i Cityakuten) spelar denna bibliotekarie som får åka på äventyr i sitt sökande efter föremål. Lite som Indiana Jones men sämre, fast fortfarande mycket underhållande..förutom de dåliga specialeffekterna..
en tredje film kommer att visas på tv i USA nu i juli..

Noah Wyle

Vantage Point, tråååkig..! man får se samma saker typ 10 gånger fast lite olika,men va f*n liksom, kunde de inte ha lagt upp filmen lite annorlunda så man inte tröttnar?! för den är bra när den inte håller på å upprepar sej hela tiden å de är många cliffhangers, men den är juh förutsägbar ändå..
roligt att se Edgar Ramirez igen(han var me i Domino o The Bourne Ultimatum där han jagar/försöker skjuta Matt Damon)..hothothot!!
Edgar Ramirez

...åsen filmerna som jag vill se:
Indiana Jones and the kingdom of the crystal skull
The Cronicles of Narnia: Prince Caspian
Forgetting Sarah Marshall(Dumpad i Sverige)
Sex and the city
The Mist
Wanted
(What happens in Vegas..)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0