< Till bloggens startsida

14e December

Dagens kalender...
Fan-made The Twilight Saga: Eclipse trailer..inte en bra dock..men en av de bästa som finns ute just nu..
Spoilers o/c!


å en till..men den ger inte speciellt mkt information..

ps. vet att vissa av gårdagens klipp från SNL med Taylor inte går att se längre, men det finns andra som lagt upp - bara å söka i youtube. Eller gå in på nbc's hemsida å checka in klippen där :P
Kolla in dessa klipp. Ett teveprogram som gick i USA som listar de 10 bästa vampyrerna..And guess who's number 1? ;)

Superrroligt att våran Alexander Skarsgård är listad nummer 2!!! :D:D:D Hot one!
Awsome att han gör sig så bra därborta med True Blood...all the more reason to love vamps..^^,

En ÄNNU roligare nyhet!: Rob Pattz är nummer ett på IMDB's lista "STARmeter" som listar de mest sökta skådisarna på IMDB! Han(Och Kristen Stew som är tvåa! :D) slog därmed Johnny Depp som legat på toppen i 5(!)ÅR!! Faan va gött :D Johnny Depp är UTE! gone, goodbye, bye-bye and sayonara! haha han har aldrig varit snygg/het för min del..bara gammal. Så...ÄNTLIGEN! :D Borde inte vara så svårt för Rob att klå Johnny Depps 5 år på toppen..^^, Se resten av listan här. Roligt att Rob var på plats 33 förra året..snacka om att det har gått snabbt..!
Svensk-relaterat då? jo den enda svenska skådisen representerad är Malin Åkerman på 61:e plats! Coolt! Hon är före skådisar som Al Pacino, Ben Stiller å en jäkla massa andra A-liste skådisar..antar att hon nu kanske är en sådan  ^^, Häftigt vilket som..Se hela listan på de 100 mest sökta skådisarna för 2009 och 2008 här!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0