< Till bloggens startsida

5 December

Dagens kalender:
Ett klipp på Rob - innan han blev den mest eftertraktade killen i hela världen..
Observera: inget skrikande från tjejer, och hur han nästan skäms för å nämna twilight ^^,



Har idag sett förhandsvisningen av Planet 51 med mina brorsbarn
rätt bra :P
"hm..konstigt ställe att sätta antennen på"..! xD

[Betyg:3 av 5]

var vaken inatt..såg på New Moon igen för 5e gången..
KAN inte låta bli att gråta vid Possibility..
Har kommit på vilken som är min favoritscen: THE SLOW WALK á la Edward på skolan med låten Monsters(av Hurricane Bells)!!! ÄLSKAR hans sneda leende! :D sexxy, sexxy..
Den scenen får mej att le som en toook!(och bete sig som en brunstig katthona xD) :D (en liten detalj bara..var är de andra i the Cullen family? De borde va med i bilen..MEN jag förstår juh att det förstör grejjen med the Slow walk om de hade vart med.. ^^,)

Dock finns det långt många mer störtsköna scener.. (OBS! Spoilers för den som inte sett filmen(ehum..vem har inte sett den iofs..?! x] ))
From the beginning:

@ school: Bellas fråga till Jacob om bilen går snabbt - så skön scen och man ser glädjen i deras relation dem emellan..OCH sen Jacobs kram med 'ha ha hon tycker om mig också' - smug-blicken :D
@ school: Jaspers "Happy.....never mind" :D, och påföljande "You can't trust vampires..trust me" :D
@ bellas födelse-kalas: Emmetts "Dating an older woman...hot" och efterföljande blickar.. :D
@ forest road: när Bella slagit sig i huvudet efter motorcykelåkturen..och Jacob tar av sig tröjan..! WootWOOT! BIG smile! så jäkla het han är..:D
@ the school cafeteria: Mike som välkomnar henne tillbaka å allt han nu säger, så jäkla roligt :D och därefter Jessicas "Movie night with Bella.." haha xD så skön! precis som i twilight återtas hennes replik "shiny new toy" :D. Love it.
@ biografen, innan de ser Face Punch: gnabbandet mellan Mike och Jacob..skitroligt, man känner av rivaliteten :D. Och sen inne och båda har varsin hand på armstödena närmas Bella xD
@ trappan på biografen och Jacob blir arg på Mike "..do you want me to put you in a hospital?". Där spelar Taylor helt GRYMT(lika grym är han i The Break-Up scenen i regnet, man förstår verkligen hans frustration..). och Bellas "You're hot.." xD
@ The Swan house: Jacob som 'klättrar' eller vad 17 han nu gör, uppför väggen till hennes rum. very cool när man vet att han gjorde det på riktigt - inget fusk där inte!
@ Emilys hus: aka 'The Muffin-scene' Jared är så härlig - Föregående lines och min favorit "Dude, the chick runs with vampires!" :D
@ The Swan house: Alices "As soon as you put the dog out" xD
@ the clock-tower in Volterra: Edward och Bella reunite..å han säger "Heaven"..såå fint! :D
@ the Cullen house: Bellas "would you just shut UP" med känsla åt Edward xD

De nya grejjerna som boken inte har:
# Jacobs present - drömfångaren var perfekt! Jacob introduceras snabbt i filmen, plus att det är en perfekt present..
# hur de fått ihop Harrys hjärtattack i filmen; perfekt! Varken den eller jakten på Victora finns inte alls i boken..Melissa Rosenberg (Screenwritern) är grym på å få ihop det.
# Edwards reaktion efter han ringt och Jacob svarar i telefonen...Man får se honom i Rio och hans smärta..
...de sista två är ju eftersom i boken läser man ur Bellas synvinkel så det är förklarligt varför man inte har dem i boken..

Vad jag dock saknar i filmen är:
¤ En bättre, utförligare scen med Bellas reaktion på när Alice kom tillbaka som i boken..det gick lite snabbt till å sitta i soffan och prata..hade vart intensivare och bättre glädjekänsla med längre återföreningsmoment..
¤ I volterra, slottstornet: ett längre klipp på är när Jane förstår att hon inte kan utlösa smärta hos Bella..att se när hennes lilla smug-smile utplånas. Det hade jag gärna velat se mkt mer än det man får se..
¤ En scen med Edward och Bellas återförening efter att de lämnat slottstornet hade inte vart fel. Hur Bella inte sover för att vara med Edward(och även för att hon inte ska tro att det är en dröm när hon vaknar), det de säger till varandra och flygresan hem..Det är så fint skrivet i boken så det saknade jag..
¤ och sen på det även hela grejjen med Bellas uppvaknande i sitt rum är juh helt bäng i filmen..jag hade velat att det skulle va som i boken; att hon skulle tro att det hela episoden med Alice, Volterra och Volturi osv var en dröm - att hon dött efter att hon hoppat från klippan och att Edward inte alls satt där utan han var i hennes himmelrike efter döden(som han trodde när hon slängde sig på han i volterra). Loved it i boken. Varför skulle de ändra? :S

Men over-all: en perfekt film i The Twilight Saga!

Har inatt också lyckats anskaffa score-musiken av Alexandre Desplat. Låtarna är så vackra och huvudmelodin är skiitbra! Låten 'Dreamcatcher' och 'You're Alive' är superfina; likaså 'Marry Me, Bella' - sån glädje och magfjärilar den låten ger...såklart! :D Spela och njut!



Hur ska tredje filmen se ut? Fasen att man måste vänta till den 30e Juni..bara till och läsa böckerna igen..^^,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0