< Till bloggens startsida

oj..de var visst ett tag sen..

been busy..
hållit igång med New Moon såklart!
Gick på midnattsvisningen, massa twilighters, helt underbart! en hade till och med ansträngt sig för att se ut som Alice - vilket hon gjorde! Alla(inklusive jag) vände sig om å viska å sa "Där är Alice!" ^^, synd att hon inte vann någe bara..
Twilight på bio...Oh My! underbart! Satt och log heeela tiden, samtidigt as I mouthed all the lines..och rysningarna kom oupphörligen igenom hela filmen..!
efter Twilight blev det 45 minuters toa-paus och köp av popcorn(för att få specialbyttan för New Moon..;))
ca tio i tolv (..aka 10 minuter kvar till New Moon!!) starta en tävling..som inte var slut förns typ 10 över. Snacka om att det gjorde mej stirrig. Kunde de inte ha varit lite snabbare?? Jag gick upp i limningen juh..vem fan bryr sig om en tävling om att vinna en NM-tygväska, bok och affisch när filmen måste vänta?! fan de va juh filmen jag ville se!
hmpf, aja
Nåväl så började den iaf..:D 2timmar,10minuters himmelrike! Satt och bölade(och jag menar tårar sprutar, jag i fosterställning i sätet, men framför allt - full-on hulkningar a la 'jorden har gått under, hjärtat har slitits bort och jag vill bara dö'), under ca en tredjedel av filmen. Laughing out loud-moments fanns också, likaså andningsuppehålls-moments..
Rest assure..
- Jag har nu sett den 2ggr på bio! (och 2 ggr till på datorn *ehum* ;))
Har lyckats samla på mej en del NM-grejjer..nu ska vi se; en 2meters hög(! :D) New Moon kartongaffisch med Rob, Tay och Kris, Twilight Deluxe Edition DVDn(inklusive en poster, kort å grejjer), en väggkalender, en Edwardposter(fick i f-dagspresent av the old gang :) )The Twilight Saga-boxen med alla inbundna böckerna- på engelska, Bellas St Jude armband(import från USA), en egentryckt T-shirt med Rob på (den var gratis), även filmerna Curse of The Ring, the Messengers, Panic Room, Harry Potter atGoF m.m. har lagts till i samlingen med Into The Wild - filmer där Rob å Kristen är med i, och så har jag letat upp låtar som Rob å Kristen sjunger(youtube.com)...det var allt i twilight saga-väg. Hehe..rätt mkt. Supernöjd över armbandet ändå :P
30 Juni 2010 kommer Eclipse, nu väntar man på att den trailern kommer, och stillbilder..
någon gång runt den 24e Mars kommer NM på DVD.
Men innan dess kommer Robs film Remember Me(med Lena Olin som hans morsa! ^^,) ut den 12 Mars! Se trailern!
Älskar när han säger "guess it was just here to tease me" :D
Filmen blir nog helt jäkla bra den med..Det bådar en stor karriär för Rob..
C-uppsatsen har jobbats med, och på tisdag ska slutgiltiga versionen lämnas in..
Igår besöktes Gustavsviksbadet av gänget å jag. kulkul! :) skrapa upp vänstra axeln dock i väggen vid "toan" (åkattraktionen)..typiskt nog.
För just igår var den första dagen som "träningsverken" hade släppt i min arm efter vaccinsprutan jag tog i tisdags.
ca 2 timmar stog jag och J i kön. Kön som började ute på fältet längsmed motorvägen..Kallt var det. Men vi höll värmen med att lyssna på The Twilight Saga: New Moon soundtracket..:) Och troligen så irriterade vi de som stod närmast oss med vårt(ehum..mitt) sjungande ^^,
en tanke som poppade upp under dessa 2 timmar; vaccinations-kö..=Auschwitz-kö?..som jag anmärkte till J om: Hm..det är många fler som går in..men färre som kommer ut..vart tar alla vägen?? :S x) hehe
Tur att jag inte blev sjuk iaf..
Idag var det julmarknad i stan. glögg, pepparkakor, hantverk, forbonde korv, älgkött, sylt, julbockar mm mm..
mysigt som vanligt. men gaalet mycket folk på slottet..
och träningsverken från att gå i trapporna till rutschkanorna igår på g-vik gjorde sitt också när man skulle gå upp i trappan våning efter våning i slottet..:/ haha
Satt vid tolvslaget häromdagen och redigerade en video från när jag å mina kompisar grillade i karslundsspåret den 13e..blev rätt ok tycker jag. Nostalgi och se på om nåra år :)

"Such Great Hights" - Älskar den låten..Iron & Wine har fin musik..
Lykke Lis låt med Bon Iver då! fan det är grymmt hur bra det låter helt unplugged!!Bon Iver är juh också med på soundtracket till NM..
Men kolla in videon nedan!

Och så hittar man denna av Bon Iver "For Emma", också helt jäkla grym acappella i en port i Monmartre, Paris:

Hela videon finns här: http://www.youtube.com/watch?v=x5Swa9CYgRk
Bon Iver & Lykke Li - Mina nya favvisar..
En rolig bild får avsluta detta inlägg :D
See ya! X

Rob om bland annat Volvo..^^

Å en bild på han som Cedric Diggory...
Naaaaaw, så söt! ^^

tävlingsbidrag!


ny TV-spot!

va grejjer de finns ^^

Tisdag 10e November!

9 dagar kvar!! WoooootWooot!
kolla in denna intervjun med R-Pattz! OBS! fortsätt titta eftersom fler klipp kommer efteråt!
KLipp med the wolf pack! sköna grabbar..
Movie Trailers - Movies Blog
Intervju med K-Stew!
Nä nu drar jag till haga å simmar! tjenixen! /xoxo

Lördag

titta medans du kan! de har en tendens att tas bort rätt snabbt...:/ häftiga bakom-scenerna klipp!


Å kolla in denna sida med! Promo i en galleria igår fredag i LA med ALLA(nåja nästan) skådespelarna..
http://www.radaronline.com/exclusives/2009/11/exclusive-video-rob-pattinson-kristen-stewart-and-taylor-lautner-live-twilight
och sen Q&A med dem:
http://www.radaronline.com/exclusives/2009/11/exclusive-video-rob-pattinson-kristen-stewart-and-taylor-lautner-live-twilight-1

Onsdag 4e November

alla bilder finns att ladda ner...:P --->antingen robsessedpattinson.com eller på harper bazaars hemsida :)

oooh..

checka in denna..!


The Twilight Saga: New Moon Volturi Featurette

Trailer Park | MySpace Video

..it's freakin' awsome! :D klippet kom ut idag på myspace..

Iaf nu är det bara 16 dagar kvar till premiären..


men vad har hänt sen sist jag skrev nå? I lördags så käka jag å sen åkte jag upp på stan å träffa Joss å Erik för å inhandla en inflyttningspresent till Snuff å Bella..blev efter många om och men fyra skitsnygga champangeglas från entré. Å sen hem...å duscha, sminka(!), å klä sig som en rånare..
Halloweenfesten var bästa festen på länge..skitcoolt att vi alla engagerade oss - speciellt sebbe! (se bilderna på min facebook..!) haha grymma vi var..
Drog till Stället sen å träffa Denice :D
Å där börja det gå åt hel*ete för mej...xD
Innan vi drog dit svepte jag väl 5-6 minntu shotar..iofs hann jag juh oxo lägga mej på golvet å flumma hemma hos Snuff xD
otroligt att jag kommer ihåg nåt..
men iaf så där på dansgolvet runt 1 på natten börja jag må riktigt illa, jag hade mått illa en stund redan men sen blev det för mkt så jag var tvungen å dra..
Träffa på Ozzy Osbourne därute..faan va lik han va. "shaaron!" xD
Iaf så var det kallt..å jag hade huvan uppe...å ozzy tyckte jag va Lisbeth salander! :D ha ha
att jag inte tänkte på det innan liksom..hade juh vart perfekt..hon är juh cooool som ba fan. Min idol jämte Lara Croft, Stephenie Plum och Bella Swan. Alla lika coola, modiga å med puffran i handen(jaja, ingen puffra för Bella men 'tanken' ;) räknas - haha! där var jag bra! ^^ ...fast bara en som läst alla twilightböckerna fattar tror jag).

Å i söndags var det å åka iväg mha Joss å hämta min bil jag åkte till festen med..klockan var juh 12..kanske inte så bra å köra då, men nu körde jag bara kanske 5 minuter till L å plugga i fyra timmar med c-uppsatsen. Gick bra, var juh inte bakis. När jag vakna 20 över 10 var jag törstig..på vatten that is. Jag hade till och med drömt om att jag var törstig å drack en jäkla massa vatten..så drack vatten gjorde jag. sen var det bra..bara lite darrhänt men annars var jag ok.
Såg filmen Loose Change an american coup. De prata om den på kalla fakta så jag tänkte att jag måste se den..jag gillar konspirationsteorier! Handla om 9/11 2001. inte lika bra som 9/11 Mysteries: Demolition var. Men fortfarande en eye opener till vad som kanske verkligen hände då.

Igår måndag pluggades det från 9-16 å sen vid 18 drog jag å simma 1000 meter i en iskall(nästan iskall iaf) pool. Bubblet å bastun var desto varmare :P
Sen hem å laga mat..
å sen slappa i soffan med filtar å filmen the terminal på 9an.

Idag? liten sovmorgon å plugga 10-15..sen upp på stan å hämta gratis förhandsvisningsbiljetter till svenska filmen Så Olika av Helena Bergström. Mor å jag, joss + 1 och ange å calle har fixat biljetter så imorn kl 21 är vi på sf =)
/xoxo


'Satellite Heart' Anya Marina

Anya Marina | MySpace Video

RSS 2.0