< Till bloggens startsida

Tisdag 8e September

feber, hosta(med äckelslem..), snuva(med äckelsnor..) och nästäppa av tredje graden, och nu på sistone värk i pannan pga bihålsinflammation är något jag har bråkat med under en total tid på 10 dagar..
Men idag är första feberfria dagen!
Å idag är även första gången i mitt liv som jag har testat på nässpray, och upptäckt dess fantastiska nytta!
man kan faktiskt andas någolunda normalt efter nåra duschar i näsan..
Jag sprayade ett par gånger i varje näsborre..kände inget speciellt stort..så jag tänkte  att va fan..får väl spraya lite till dårå - det kanske inte kom upp dit det skulle för att jag var så jäävla täppt att snoret täppte till ingången..
Så jag körde upp den å spraya 2 duschar till i varje näsborre..
Å hujeda mej vilken effekt det fick! Kowabunga!! nu var piporna och rören rensade en gång för alla! haha
Underlig känsla ändå..det "tingles" lite i näsan..som om nån håller på å jobba därinne å rensar bort skiten..haha
Fan va najs..Och man kan ANDAS!! Det är det bästa..jesus amalia! Varför har inte morsan tryckt upp en sån i näsan på mej som liten?!
Å febern, den är borta! imorse var första gången tempen visade på under 37..
Men tjockheten i huvvet var juh kvar..åsså snuvan å hostan å allt annat..men febern - I've said goodbye!
Och fan va trött jag är fortfarande..
Slocknade i soffan på eftermiddagen, och farsan å morsan blev arga på mej för att teven och datorn stod på fast jag sov..inget nytt iofs ^^

Sjuksyrror är roliga dock..
Morsan ringde 1177 i fredags å snacka med dem..å jag blev oxo tvungen å snacka..å hon i luren måste ha vart skiträdd för svininfluensan för hon sa typ "ja de är troligtvis svininfluensan eftersom du har vart på Mallorca"..
som om man skulle få det BARA för att ha varit i mallorca..inte för att man kanske har vart på ett flygplan med säkerligen infektiösa människor i 4 timmar med samma cirkulerande luft?? och att det nödvändigtvis inte behöver vara svininfluensan - det finns faktiskt vanliga influensor kvar, dem är inte direkt utplånade av svininfluensan xD
Många symptom passade in..men inte det som gjorde det till svininfluensan..exempelvis att man ska ha ont i kroppen, ha problem med magen..inget av det hade jag.
Aja iaf, hon måste ha vart lite rädd för svininfluensan elr nå..jag själv var väldigt skeptisk.

Morsan ringde iaf vårdcentralen idag för att snacka ytterligare med en syrra, fast denna gången även om bihålsinflammation (som redan har gått över thank you very much nässpray). Mor luftade lite mer frågor osv. och denna syrra konstaterade att det nog inte var fallet med svininfluensan. Morsan har blivit förkyld, med inga andra symtom. hon i luren bekräftade det jag trott hela tiden - att det finns vanliga influensor i farten som gör att man blir liggande länge. Hah, där fick du svininfluensa..
Inte för att jag är immun :/

å plugget har väl hamnat lite på efterkälken :(
usch va skönt de var å vara ledig..trots sjukdom. Iofs den första veckan var jobbig och jag ville bara vara ute, men nu har jag vänt i åsikt och tycker de är gött å va ledig. Slippa plugget iaf ^^
men de gör det bara värre för mej dock.
Menmen, de är vad som händer när man blir sjuk.
Och att bli sjuk var värt den veckan på Mallorca - min första utlandsresa..
Mycket "första" iår..bara bra, betyder att jag gör lite grejjer iaf :)

Gonatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0