< Till bloggens startsida

Onsdag 31a Mars

Hade seminarie idag. Gick ok.
började kl 13 slutade 17. Var helt slutkörd i huvvet efteråt så gick hem efteråt. Skulle liksom ha gått c-tur men fick gå hem, tacksam man är ^^,
sista dagen imorgon..
shiiitt va fort de går!
Dessutom: Grattis Örebro! Ni har vunnit en läkarutbildning på universitetet! Ska man gå i 3 år till kanske nu då? ;) x)

idag har jag surfat en massa på nätet..vill du ha ett axplock?
jag var å googlade på tips om hur man fixar ssk jobb i usa - fick veta att man måste göra ett skitsvårt test för att bli registrerad sjuksköterska i USA...
åsen googlade jag på samma sak i australien och canada. hitta väl inget konkret dock..orkade inte säka så länge.
sen gick jag in på försvarsmaktens hemsida - såg jobb för sjuksköterskor. Fanns jobb i afganistan..! å det fanns ett jobb som helikoptersjuksköterska i afganistan..!:O skiitcoolt! måste jag bara göra ngn gång! dock så krävde de vidareutbildning inom akutsjukvården och 2 års erfarenhet å lite sånt. Men de ska man väl kunna fixa? Lönen då? jo den gick inte av för hackor..41 000/mån för helikoptersjobbet :D
Sen gick jag in på cruise ship jobs..men blev inte en stor sökning..har redan en gång tidigare kollat. där måste man också ha erfarenhet från akutsjukvård.
happ, sen så fick jag en nyck å ville kolla upp pistolskytte så gick in på pistolskytteföreningens hemsida och därefter Örebro PSSK hemsidan. fick veta att pistolskytteutbildningen/kortet kostar 1400 inklusive det mesta. också ett måste göra!

åsen så hamnar man på twi-sidor för å få mitt twi-fix :) senaste i raden av nyheter är 3 nya stills från eclipse, men den roligaste nyheten är att Stephenie Meyer släpper en ny bok i twilight-serien, dock om Bree - hon som är med en kort sväng i Eclipse, och hennes syn på Eclipse-händelserna. Släpps den 5e juni i bokhandeln i Sverige, på svenska, samma dag och exakt samma tid som i usa - kl 00.01 i usa - kl 6.01 här. MEN den kommer att släppas GRATIS den 7e juni för att Steph vill ge tillbaka ngt till fansen :D! Great news! synd bara att det inte är Midnight Sun som kom..men glad för Bree historien iaf!
Måndag 29e Mars

Lets start with this nice vid:


Var på psykjourmottagningen idag på USÖ. Fick se mej en med 3,38 promille i blodet. Själv hade jag vart däckad för länge sen om jag hade den mängden..x/
På onsdag är det seminarium.
Imorn ska jag gå kväll på avd 2.
Har en massa ärenden att uträtta men inget får man juh gjort när man pryar dagtur :/
Man för inget gjort när man pryar -punkt slut. (ah, förutom de man gör där..(which is not much I'm sad to say))

Roa mej med Robnews är alltid lika kul dock.
Inspelningen av Bel Ami är igång i Budapest, Ungern med början igår.
Nya bilder å videor kommer hela tiden thanks to adrienmrsan @twitter.com
Rob is haawt..Bel Ami will be the death of me. I swear! (..just like the guy hanging him self on the poster of this pic below ;o) )Lördag 27e Mars

Har praktiserat tis-fredag A-turer på Avdelning 2
Började igår(! I know..lite sent menmen) med seminarieuppgiften
Slutade kl 15 igår, tog bussen hem och vände i dörren för å åka å hämta mor så matvarorna fanns inför helgen. Standardsyssla på fredagseftermiddag i min familj. Denna gången var dock jag tvungen å köra mor å maten för far var å spela curling.
Hem, käka ost och skinksallad åsen iväg till Joss för bastu och filmkväll!
Tog med mej ca 5 olika bikinis för jag kunde inte bestämma mej för vilken som passa för kvällen. xD
Och 2 stycken hårddiskar togs med för visste inte vilken film som passa för kvällen heller..:P
Men satte på en Muse koncert från 2004 på Glastonbury Festival. Vilket rööj! Faan va nöjd över att jag ska se dem i sommar! :D
Sen blev det Michael Jacksons This is It som vi satt å kolla på till hälften innan vi bytte om för bastun.
Kokades och skvallrades i en timma i värmen räckte, å tillbaka till This is it.
Och helt plötsligt var kl över 12..

Recap över veckan som gått..iaf från torsdagen:
Jobbade A-tur, sluta 15 - gick på stan å kolla in nya åhlénshuset. Inte mkt å se. Monki var den nya affären längst upp- kläder för 14-16 åringar. Isch.
Sen stötte på Louise! Vi skulle fika kl 17 på Hälls med resten av gänget så vi tog sällskap.
Träffa Helen, Linda å Micke på fikat. En timmes kort foccaciaätande(mums! :D) och skvallrande å sen iväg till bion med Linda!
Remember Me stod på dagens tablå. Taggad var jag allt! Skulle se den för 2a gången(fast stöttade filmen med mina pengar denna gången-väldigt viktigt att jag gjorde de oxo kände jag så bra som den va..), Lindas första gång :)
Den filmen blev bättre andra gången ska jag säga! Jag var inte upphakad på Robs utseende denna gången..var nog lite smitten då av hans performance. Jag hängde med mer i voice-over pratet oxo i slutet. Bölade fortfarande som en tok..å jäkla biografens lampor tändes alldeles för tidigt.."Busted" som Linda uttryckte det - vi hann juh inte torka bort tårarna ju..x) ååå så bra filmen är(å är inte bara för att man är rob-crazy..;)). Rekommenderar! :)

Ikväll blir det kalas hos kusinerna. 49?års kalas.
Åsen drar jag till Snuff å Bella för lite Millenium(Män som hatar kvinnor del 2) på teve och därefter speel :)
Tjenixen!

Onsdag

Fick Bellas Box i måndags :D
hela eftermiddagen gick till å kika på allt extra material :P
Igår kom officiella postern..

Yay! den bästa hittils kan jag faktisk tycka även fast den är tråkig. Tag linern tycker jag inte om..men så har jag juh redan gjort mitt val ;) haha.

Slow Run(Komplement till The Slow Walk..) by Rob :D Haawt :DLördag

More NM dvd klipp!
..tänkte spamma lite med sånt som jag hittat(och alla andra med o/c) :P

men först det bästa! nytt klipp från Eclipse!! :D

Extended scener:
klicka på länken här --> del 1 - för den går inte å bädda in :S

del 2:

del 3:
haha den hära var fööör rolig! inklippt Rob å nån som säger 'action!' i bakgrunden xD

del 4: - går inte heller å bädda in :S

Clip med the wolf pack - går ine heller å bädda in :( se här

Extended scene:

Myspace exlusiva klipp behind the scenes:
The Twilight Saga: New Moon Exclusive DVD Bonus Feature


more behind the scenes:

Borttagen scen(den med victoria), rätt glad att den är borta - för den söög(I manuset var det annorlunda å bra mycket bättre..- inte lika mkt prat utan mer action faktiskt):

Behind the scenes av stuntfilmningarna:

Kommentarspåret (smakprov) av Chris Weitz:

En liten Twilight bonus som fanns med på dvdn: "Vampire Kiss montage" - slutscenen är sjuk :D

Å nej - jag fick inte Bellas box igår :'( min plan för idag sprack direkt. hade tänkt ta hela eftermiddagen idag med å se på allt extra material..:(

Å MUSE ska ha en spelning i SVERIGE!!! :D:D:D den 21 Juli är det dags att inta Zinkendamms IP i stockholm och jag bara MÅSTE vara där! Anybody with me?!?! Faan så glad över nyheten jag blev! :D biljetter släpps den 25e mars!

Ikväll - spel- och 'Millenium'-kväll hos S :) loveley :) Ett måste se den dära förlängda Män som hatar kvinnor versionen! Ikväll kl 21 på SVT1! missa inte! även fast den bråkar med körslaget..

Tuesday 16th

Even more clips from NM dvd:

Denna nedan fattar jag inte varför de inte tog med :/ rob is awsome..


"OMG"s all over these..! xD DVDn släpps nu på lördag. Själv väntar jag på "Bellas box" från cdon.se på fredag - 3 disc specialen med massa extra grejjer :D

New Moon's Audio Commentary (kommentarljudspår till filmen) av regisören Chris Weitz och redigeraren Peter Lambert har jag dock redan sett på idag! :D

Mondsy :)

Today is monday(aka mondsy as I like to call it..)
Var på introduktion av vfu på psykiatrin. fick en kort dag. var där 12.30 gick hem 15 :P
Och imorgon är jag ledig för min handledare har nyss jobbat helgen :)

Nya klipp från New Moon DVDn som släpps den 20e mars!

Movie Trailers - Movies Blog

Å candids på Rob från dagens Bel Ami inspelning i London..! Asså Yikes(!) va snygg han är med mittbena och vågigt håååår :D ..å 1890-talskläder - han är snygg i allt! ^^, (klicka på dem så blir de större :) )

Sunday

Läste ut Genom Dina Ögon (The Host) av Stephenie Meyer inatt(natten till söndag). Handlar om själar som tar över människokroppar som parasiter - men en (Melanie Stryder) vill inte ge upp sin kropp helt, och Vandraren - själen som inplanterats i Melanie får mkt minnen att försöka motstå; inte minst dem med Jared - Melanies love interest..Sen att Vandrarens love interest Ian komplicerar det hela..ja - tu-delad blev man allt - storyn säger det mesta. ^^,
Inte alls lika bra som Twilight-böckerna; den ger inte samma känsla och inlevelse, lite svår att ta till sig känslorna i boken med all science fiction, men funkade ändå för jag ville inte lägga ifrån mej den alltför enkelt..
Vet bara inte riktigt hur hon ska kunna göra två böcker till på storyn - den verkade sluta rätt bra där den slutade tycker jag. Men kanske med andra huvudroller?

Ny musik att lyssna på kommer med boken - Stephenie Meyer har playlists på hemsidan. Favvisar från den:
¤ "Futurism" och "Stockholm Syndrome" med Muse (Yet more awsome songs from Muse..:D)
¤  "I Wasn't Prepared" med Eisley (helskön!)
¤ "Blood" med Editors (riktigt bra låt igen med Editors)
¤  "Just Like You" med Three Days Grace (apskön rock!)
¤ "Smile like you mean it" med The Killers
¤  "Walking after you" med Foo Fighters
...och sen klassikerna "Pts. of Athrty" och "Papercut" med Linkin Park, "Soul meets Body" med Death Cab for Cutie samt "Beautiful Day" med U2.

Spotify - jorå, man hittar mer musik från de artister man redan har. Exempelvis Three Days Grace. Ytterligare en grym låt av dem är "I Hate Everything About You" :)´

Tomorrow börjar praktik nr 2 - Psykiatrisk vård på Allmänpsykiatrisk avd 2 på USÖ.
Night Ya'll

Lördag 13e Mars

Bästa reklamen 2010 so far! ville bara meddela ;) Låten är Technologic med Daft Punk!Å Melodifestivalen är över..Grattis Anna! hon var för min del klar redan i delfinalen, glad att det gick hela vägen, go Anna! :)

Nä nu ser jag på Cold Creek Manor på femman med en viss Kristen Stewart :P Hejs!

Eclipse Sneak Peak har kommit! :D

YAY! great weekend this has been!
today kom the sneak peak som ska vara på New Moon DVDn ut!! Läcka, eller ej - den finns ute and it is totally frikkin' awsome! Rob ser jäkla bra ut..*dazzled*
It's better than the trailer - fo' sho'!
check it below! :D

kolla in första sekvensen på den här..(den med leende rob)!! haawt! gissa vicken scen den är ifrån mind you :D
Eclipse trailern är här!!

i går kväll kom en liten 10 sekunders preview på trailern
idag kom hela 90 sekunders trailern!
check it!

"Isabella Swan, I promise to love you for every moment of forever.." aaaaaww...*melting*
Tycker inte om den nya Victoria..och usch vilken ful peruk Kristen/Bella har..! x]
Lite tråkig trailer..fick juh inte se the newborns...

Var på Remember Me igår(can't even begin to describe how happy I felt..!) - 6 poäng av 5 möjliga för Robert Pattinsons performance! helt trovärdig och underbart utfört! han är obeskrivligt mycket bättre än twilightfilmerna ger honom möjlighet att visa världen. fantastisk film dessutom..5 av 5 möjliga! go see it nu på fredag och/eller lördag! Fundrar på att gå på lördag igen..
Måste hänga med i vad som sägs i slutscenen..missa det för att jag var upptagen med å torka my gushing tears..
Några som är med mej när jag säger: Rob & Remember Me(and Ruby Jerins) = Oscars-vinnare 2011!..?

Sista dagen imorn på praktik nr 1 på Mikaeli VC. Det har gått foooort!

Yet another week

Wow, it goes fast. It's starting to blur..

var på melodifestivalens general repetition i eftermiddags..rysningar deluxe när Jessica A sjöng.

Kolla in denna bilden nedan, kunde inte låta bli..
"Hellooooo Robroy" :D *swooon* [ifrån idag på inspelningsplatsen för Bel Ami..]Fällde tårar när jag såg papprena falla från himlen i filmen World Trade Center på tv4..
*made me think of THE best movie of 2010 so far (I believe- as I have not seen it yet..)*

Länk(Don't mind me - just a link I had to put up here to the 1080p version so I hopefully can download it..) And my brilliant plan worked! :D haha

Remember Me Monday and Tuesday!

Oh!
Nu är de på The View i USA :D
Älskar denna! Har ni sett Jimmys inslag med "Robert is Bothered"? Här kommer den nya + intervjun! :D :D This is why we(by we I mean I ;)) love him!

Rob looking hawt :P

Titta inte på denna nedan, det är 8 klipp från filmen..
Jag sparar den här så jag kan se på den efter jag sett filmen.. :P Jag KAN ha disciplin.

nästa har jag sett, den är ofarlig :P

Nästa 3 är behind the scenes - varning - titta inte! samma här - sparar för å se sedan. lättare å hitta då eftersom det kommer så mkt på alla sajter.

Premiären var igår på Manhattan @Paris Theatre
Rob hot as always :D..and Em looks stunning

RSS 2.0