< Till bloggens startsida

söndagsrapport..

hela veckan hållt på me garderoben som ännu inte är färdig...

PAX garderob med skjutdörrar..

onsdag kväll var jag på middag med sommarjobbet. Vi käka på Grekiska Kolgrillsbaren på klostergatan å de va juh för jäkligt va gott det var, mat som passa mej perfekt - inga konstigheter på menyn, men jäkligt gott ändå, å rätt så bra pris.
sen gick vi till njuta där vi tog nåra drinkar. jag testa en strawberry daiquiri för första gången. inget jättespeciellt men den var god och funka som en efterrätt till maten - super!

Fredag - utekväll på kåren, förfest..ja..^^ ehum..ja skulle va på två ställen samtidigt...men de kan man juh inte..synd mycket synd..hade velat träffa gänget från plugget men de gör man juh inte på kåren som ja trodde ja skulle..nä- nåra gick hem typ kvaart i 1 liksom.. :/ ja inte vet jag..de kanske skulle upp tidigt på en lördag..? a i vicket fall som helst blev kvällen bra, dansa, drack å hade allmänt kul. när man inte går från kårhuset till björkhaga, jag å en kompis..en promenad på 4,5 timma! ja, okey, käk på ootroooligt sega Max. Stog juh fan i kö i en halvtimma! -å det stog bara ca 7 pers före en?! fan en snigel som korsar en gata har ju samma hastighet som ett jetplan i jämförelse!
men mat fick vi, å vi drog därifrån typ 10 i 4 å hemma var jag kl 20 i 6..låång promenad i frysboxen som kallas "ute"..tårna frös till isbitar å sen ramla de av för att jag gick. taxi? nä då kryper jag hellre än att betala 200 spänn! motionerade, hade trevligt, såg solen gå upp å hejjade på tidningsutdelare som nog undrade vad vi gjorde ute så tidigt...


Lördag - Noramarken! måste ha gått överallt...minst 3 gånger fan..runt runt...tills man blev bankrutt..vilket var lätt eftersom jag bara hade 100 spänn i lösa kontanter..när de var slut fick jag låna pengar för att köpa mina 14 par strumpor för 100 spänn..strumpor som räcker i 2 år frammåt..skitbra deal tycker jag, slipper juh köpa strumpor i två år :p.
senare på kvällen blev de filmkväll hos en kompis - The Bourne Identity å The Bourne Supremacy. skulle ha sett The Bourne Ultimatum oxo men alla(vi var 5) var så jäkla trötta kl 2 på natten så vi skippa det å åkte hem å soov..den sista filmen får vi ta en annan kväll -synd för den är den bästa av de tre tycker jag menmen alla hade inte sett filmerna(:O:O!!! fattar inte hur de lyckas missa dem..) å man måste juh se dem i rad eller hur? skitbra filmer iaf! (å heta lönnmördare..Clive Owen i ettan, Karl Urban i tvåan å Edgar Ramirez(hetast! :-p) i trean)


ja å idag äre söndag..imorn börjar skolan..:( vill verkligen ha ett par veckor till på mej..för de här 2 som jag har haft ledigt har gått skitsnabbt..
men de är bara å bita ihop å tänka positvit istället. kommer juh att träffa alla; elr ja, de flesta, av kursarna iaf.
ska sätta in skoförvaringen nu i min nya PAX garderob..tjingeling!

skrammel och upff!

hmm..ska förklara mej :P
skrammel skrammel: ja, så lät en bil som jag var å kolla på idag, en blå honda civic från '92 - å sket i den just pga det, vill ju ha en bil som är 'fill-me-with-gas-and-let's-go'-bil...which was sad för den var rätt så fin annars..:( blev ännu mer taggad att köpa bil nu jue...

uppf!: ja, så lät jag när jag skulle försöka få in ett drygt 2 meter långt och typ 30 kg (ja eh..nånting ditåt) tungt IKEA-paket in i fars stora volvo 750..
Behöver jag säga att det inte gick? Inte ens stora volvosar kan rå på IKEA bestarna..
Sååå..jag fick fixa hemkörning åt min fina PAX sjutdörrsgarderob i ek å gråttglas..500 spänn för det! fy fan vicka priser..men de betalar jag för att få hem The Magnificent One! 200 till om ja hade tagit extra bärhjälp (Gud förbjude! visserligen kul om the delivery boyos är snygga - men så desperat är jag inte, räcker med en ;-) )

ska kanske släpa mej till sängen..men känner mej inte så trött - trots att ja inte sov en blund inatt..jag somna..vad kan de ha vart? 8-halv nio någonting imorse (höhö :p) å sov till 11..vaede? 3 timmars powernap? Låg å läste en av mina chic-lit pocketböcker..kan inte lägga ifrån mej böcker om de är bra..Jag har en otroligt dålig självdiciplin I'm afraid my friend...å det när det gäller ALLT.
Vare sej de är pocketläsande långt in på småtimmarna(å morgonen), chipsätande (helgade varde dem!..speciellt sc&u..), mat-och-sovklockor(främst sovklockan dårå), träning eller pluggrelaterade sattyg som studieuppgifter å tentor - så suger jag att ha självdisciplin nog för att upprätthålla det jag bestämt mig för(tragiskt, jag vet..eller så är jag bara för lat?).
Det enda jag kan koncentrera mej på timmar i sträck är amerikanska tv-serier..vilken senaste i raden är Burn Notice (som jag sett alla 19 avsnitten av under denna vecka som jag vart ledig - och som jag nu fullkomligt älskar. Den är juh som en nutida MacGyver - det kan man väl inte missa??). Kan inte någon i Hollywood göra en self-help tv-serie som jag kan ägna mej åt? De skulle kunna va typ som när Shane West hjälper en kille me trigonometrin i filmen A walk to remember. Fast skulle inte skada att ha med lite biljakter, pang-pang ,å explosioner när vi ändå är igång :p
Faast, jag är nog ett hjälplöst fall vilket som.

Nu jävlar annamma!!!

Ja så sa farsan till mej imorse..
För jag skulle ju iväg till vägverket för att köra upp för andra gången..så jag kunde få körkortet...
vilket jag fick!!!:D:D:D:D YEEEHAAWW!! ^^ så förbannat otroligt! fy fan va glad jag är just nu..
inte kan jag fatta det inte, absolut inte tänkte jag..men så sitter vi där på parkeringen å gubben säger att körningen blev godkänd..! Jag registrerar inte det utan är tvungen att fråga han ifall de stämde..ja tror ögonen stod ut på mej så ögona lyste vitt..xD
De första jag gjorde när jag såg att han gått in å jag var på väg bort mot rondellen där vid vägverket, så ringde jag morsan å skrek typ "Jag blev godkänd, godkänd, GODKÄÄÄND!!" haha fy faan...vicken pina, fan jag skaka fortfarande i händerna efter att jag ringt både mor, farsan(som jag inte fick tag i, och fortfarande inte snackat med..), Angelica och Josse..ja fy fan vad jag skaka innan dårå..! herre Guud! kunde inte ta fram mitt leg utan att skaka sönder det..
måste nog fira nue med någe..frågan är bara hur eller vad..kanske med flingor och mjölk? xD
nä men en utekväll i helgen? de får det nog bli!
Jobbet är juh slut nu, hade sista passet igårkväll, ja fy fan-ville aldrig gå..fundera på att ta en rum å slänga mej i en säng och sova över där..
men nu är jag juh LEDiG i två veckor! :D
men jag ska smälta körkortet som jag fick för lite drygt en timma sen..
har inte fått ta en sväng själv ännu..ingen bil i :(( menmen va ska man göra..ska leta bil på momangen..för..JAG HAR KÖRKORT!!:D:D:D

tisdag..

jobbade igår måndag..
å fick ett samtal från morsan..Baby - min hamster, har gått bort..:'((
visserligen lite väntat för hon hade vart hängig under en veckas tid ungefär, men fortfarande ett chockbesked..
så jag satt å grina lite på jobbet en stund -de gör man juh..
den lilla söta rara tjejen..så underbar och gosig..
men nu vilar hon på sin sista viloplats - two and a ½ feet under..
hon fick ligga i sin låda som hon har bott i under största delen av sitt liv..där hon var trygg och älskade att sova i..


R.I.P. Baby aka Snuffan aka Leiko San
(kärt barn har många namn..)
2008.08.11

ps. jag ska skriva på stenen längst fram..

Sen senare på kvällen måndag så tog vi oss till min brorsdotters födelsedagskalas!
6 år fyllda och så vuxen..^^
massa presenter och tårta med ljus på - som de ska va på kalas :P
visa upp min grej (med en liten ändring..-visa upp den till låten There She Goes Again av The LA's)efter tårtan, å den gillades mycket - till min glädje..




och så har de skaffat en ny katt - Sixten aka Sickan..supersöt kattunge på 3 månader med en vit svanstipp..


och idag då så ska jag iväg och jobba om en stund..ska bara duscha och käka..så vi hörs kanske imorn?
tjingeling!


söndag

nu är scrapbooken helt färdig för visning..!



You Like?
I do..
tog mej ca 4 långa dagar att få ihop..men nu ären färdig! :D
kolla gärna in mina andra scrapbloggar på min sida www.scrapblog.com/cupcake88
det kommer komma fler upp inom kort..

Nåra album jag lyssnar på för tillfället:
- 'Coco' av Colbie Caillat med låtarna The Little Things, Realize, Bubbly, Tailor Made, Feelings Show, Midnight Bottle mm. Mycket bra album!
- 'Little Voice' av Sara Bareilles, ni vet hon med låten Love Song? Underbart album med låtarna One Sweet Love, Morningside, Many The Miles mm.
- 'The Sound Of White' av Missy Higgins med låtarna Scar, River, Thats How It Goes mm.
- 'On A Clear Night' av Missy Higgins med låtarna Steer, Peachy mm.


fredag :)

jobbat lite denna vecka som vanligt..sett lite filmer när jag vart ledig med..
som t.ex. Transformers, Rush Hour 3, och Into The Blue...å drömde mej bort till karibien, sol, bad och snorkling..Jag vill, jag vill!!..
ledig nue i helgen å jag ska väl förhoppningsvis inte göra något spec. Har bara 4 pass kvar på jobbet..:) eller :(. Lite blandade känslor inför att sluta..tycker de vart skönt där, jag trivs å vill gärna jobba som timmare i höst..samtidigt som det känns skönt att sluta.. Men så äre oxo plugget jag har delade känslor om..: skönt att slippa plugga på kvällar å sådär, men även kul att träffa alla igen å komma in i pluggandet igen..
på måndag fyller min brorsdotter 6 år å de ska firas me kalas. Jag håller på å gör en såndär scrapblog tillna' med bilder på henne å sådär som ja kan visa då..hoppas hon gillar den..

see ya l8r!

came across this one..

Press Play..



..och bara älskar den!

veckorapport

måndag och tisdag vet jag inte vad jag gjorde..jobbade vet jag iaf.
onsdag: jobba dag. Kvällen spenderades på Frimis' after work med Rydell & Quick som är grymma. Var där med Baffy, Micke å hans jobbkompisar, Sebbe, Josse hennes kompis -och ena halvan av Sandra & Marie..kommer inte ihåg vem som va där..de är juh lika som bär..ehum..de är enäggstvillingar ^^.
vicket fall..
rolig men samtidigt jobbig kväll på ett sätt..
fick juh ett ragg men han var juh en riktig jävla skitstövvel, så a lekte me han å sen dumpa han. hehe..ja, nått ditåt.





Torsdag: vakna 12, gjorde mej iordning å åkte buss med Jossan, till Närkes Kil för å hänga där. Sola tills Ange kom, åkte å leta kalkbrott, hitta ett grustag, bada å sen drog å hämta Baffy. Käka spagetti å köttbullar, sen kom både Sandra & Marie. Snacka om onsdagen..blev även lite förundrad och fick höra om en annan sorts livsföring..minst sagt..mycket intressant..blev som en reality-check liksom..aa.
Iaf sen kom Denice med respektive + Sebbe å vi drog oss för å kolla på Josses, Dans å Sebbes Irlandsresa..tog en stund innan tekniken ville, men de gick tillslut å vi fick se bilder...som tex en bild på en gåsstjärt som peka rakt mot himmelen då den var huvudstupa under vatten..xD nä men många bilder vare..varav kanske EN-två riktigt fina och typiska irländska bilder, men många andra bra..å sen såklart dokumenterande bilder..Men..borde va mer från Josse :S..får se efter redigering kanske..


Jossan iväntan på bussen hem tillna'. ^^

Fredag: jobba kväll..fick följa med en patient till akutröntgen..kul! :D älskar mitt sommarjobb! :D
lördag: jobba dag
imorn söndag: jobbar kväll..

over 'nd out!

RSS 2.0