< Till bloggens startsida

Lördag/söndag

I have Found IT! :D
Min nya favvoserie #1!!..! :D
Guess what it is? White Collar! En ny serie som liknar en serie I also like a lot, Burn Notice. But this White Collar series har Matthew Bomer!! :D:D haaaawwt-eee!
checka in trailern..

I'm Lovin' the hat! :D
So gorgeuos! And he's smart, funny, got charm and that sparkle in the eyes...*swooon*
what more can you possibly want??
Dazzle me a little bit more plz :)
Edit söndag kl20.30: Har sett alla 9 avsnitten nu..å fortfarande lika hookad! nästa avsnitt kommer på tisdag natt. can't wait! :) End Edit.

and a little bit of the daily Twi-Fix:
Guess who's hiding there? Their "secret" star..^^,

Inte så svår å lista ut när man ser ansiktet and that hawt bod' tha hole time..
FYI: identiteten släpptes idag..suprise suprise! it was Taylor Lautner, yes.
Den som vinner tävlingen att bli hans stjärnambassadör, får åka runt med honom i Europa..! :O

Å Taylor ska juh va med i Valentines Day som kommer på bio den 12 februari i USA.  Litet klipp nedan på hans insats. Made me laugh quite a bit ^^,


Men icke att förglömma RPattz! Är juh inte team taycob så måste balansera ut lite..:P
Igår kom dessa videos ut på Remember Mes facebook-sida där Rob svarar på fansens frågor om filmen:

hmm intressting..I found Charles also very uncaring and non-sympathetic..får se hur han blir i filmen. :)


Ny bild släpptes oxo: It's what I like to call 'The Brooding Rob'


Å sen en liten rolig bild som sista inlägg för inatt: Är på hetingen Alex Meraz, killen som spelar Paul i New Moon. Killen som blir arg efter Bellas bitch-slap å phases into en varg :p Funny guy don'tcha think? :)
Guess the wolf is out of the bag
;)

Å justja!! Såg på TV6ans reklam att de kommer sända The Vampire Diaries från den 11e februari! woot woot! Be sure not to miss it cuz' it's goood! (Stefan och Damon är några heta brorsor if you ask me ;P)

28e Januari

usch va tiden går fort, redan snart februari..
å snön den faller som aldrig förr..vilken jäkla bra vinter de vart och fortfarande är!

Såg sista 25 minutrarna på Robinson igår. Really, det är allt man behöver se för att fortfarande vara med i svängarna. Och FATTAR inte varför de envisas med att ha en hel jävla timma(innan den sista 25 minutrarna) för bara skit?? Programmet skulle va mycket bättre om det var en timma som de var på den gamla goda tiden. Det räckte liksom. Varför späda ut det som är bra och faktiskt intressant med onödigt dravel? Nått måste göras.
Nått stressbrott har de verkat fått också eftersom de kör på vardagarna nu för att hinna ha finalen på lördag. Vad är det som börjar nästa lördag undrar jag?
Btw, nån annan än jag som tycker att Jimmy är het nu och blir ännu hetare ju smalare han blir? ^^,

Har idag läst lite om psykiatriska sjukdomar för en seminarieuppgift i skolan. Intressant läsning när man kan koppla det man läser till verkliga personer jag stött på när jag jobbade på psykiatrisk avdelning på sjukhuset. Jag förstår lite bättre deras sjukdom och omvårdnaden de fick och behövde ha. Borde ha fått detta innan man börja jobba där kan man tycka.

Vill puffa för mer helt fantastiska Muse låtar :)
United States of Eurasia, Unnatural Selection och MK Ultra är fan så bra låtar. De sållar sig därmed också till resten av albumets föregående låtar som Uprising, Resistance, Undisclosed desires och I Belong to You. Ohyeah, jag menar såklart det senaste albumet The Resistance. kan inte uttrycka mej nog för att säga hur bra albumet är. Även de liknämnda spåren Exogenesis: Symphony Part 1,2 och 3 är bra. They are some really talented songwriters/musicians..Vill verkligen se dem på orange-scenen i Roskilde i sommar..! My only wish this year..apart from seeing the trio from the twilight saga of course :P

And btw, nämnde jag att Florence + The Machines låt Cosmic Love är med i ett avsnitt av Greys Anatomy oxo? Den spelas i slutet på avsnitt 11 i säsong 6(senaste), en perfekt låt för den kritiska slutet på det avsnittet..kommer alltså att visas på kanal 5 antar jag..så kom ihåg det tills dess..eller se det på www.greysanatomytv.com som visar alla avsnitt från dagen de sänds, helt gratis!

27e Januari

inatt har Lost premiär i USA! bara en liten reminder :p

Har hunnit lyssna på Florence and the Machines album "Lungs". And I'm lovin' it! Rekommenderar den verkligen! Perfekt röst å beat. De riktigt bra låtarna är:

¤ Cosmic Love - såklart, den bästa av alla. Gives me the chills.
¤ Hurricane Drunk -riktigt skön låt. Bra beat.
¤ My Boy Builds Coffins - Påminner om Kings of Leons låt Knocked up (Lykke Lis version). Mkt bra låt. Skön beat.
¤ Rabbit Heart [Raise It Up] - härlig, bra basbeat i mina earplugs.
¤ You've got the Love - awsome helt enkelt.
¤ Dog Days are Over - tog 2 lyssningar men sen goo.


Finns på spotify! vad skulle man gö utan det..? ;)

26e Januari 2010

nytt avsnitt av Vampire Diaries kom den 22a to my suprise..
Så nu är den plöjd tillsammans med senaste House avsnittet i kväll.
På Vamp Diaries hade de en låt med..å faan va den va bra. Gave me the chills! en måste-lyssna-på-låt!

här är den:

Cosmic Love med Florence + The Machine - den åker bums in i mp3:n!
texten innehåller (lite roligt nog) "..in this twilight"
å surfar lite på youtube..å faller över denna! love it :D Å som sagt..duktiga twihards därute :)


såg på twifans.com att target säljer oxo den 3 disc dvd utgåvan, men med en annan cover OCH en filmcell...fy fan! dock är covern helt jäkla konstig med bellas hand så den va inte så fin..men fan jag vill oxo ha filmcellen :(
edit: såg videon ovan å tänkte mej låten precis så här som en redan har gjort..den är nästintill så som jag såg den framför mej när jag lyssna på låten! ville ha lite mera effekter som den förra, lite långsammare break-up scen, mindre harrassgäng å more emphysis on "heart" till att klippas precis när hon ser edward i port angeles, å lite mindre scener där de pratar, mer av när hon letar efter the meadow, och ta bort jacobs "almost kiss". Jag såg också framför mej dykscenen i det lugna partiet i mitten precis såsom i videon här nedan fast med mer klipp från när hon är på väg till klippan, å sen då återföreningen i slutet av låten..fast lite bättre klippt med mer kissing..:P
I'm going Ga-Ga over this one iaf! check it out! (ska nog ge mej på å göra min version :P)


24e januari 2010 - Ny musik i min MP3

Ny favvo-låt - inte av Muse, utan av John Mayer. Han blir också bättre å bättre ju mer låtar man hör..^^(Som Muse asså)
åsså var han juh på skavlan förrförra veckan. Wonderfull interview å ännu bättre uppträdande med Who Says..
Låten är wunderbaaar! :D (Låten 'Perfectly Lonely' från samma album Battle Studies är en close tvåa!)
See the performance again here :)

Hitta på nätet när han va hos Ellen Degeneres, min favvo-talk show, se intervjun först:
ps kolla in tröjan xD

Å framträdandet med låten Who Says:

sen har juh Leighton Meester släppt en ny låt, Your Love Is A Drug, å den är kämpe-fin! Å Ja, de är hon som spelar Blair Waldorf i Gossip Girl. Hon har juh haft en singel förut (Somebody to Love - inte bra alls..men den nya är great!). Lyssna! perfa för en förfest innan en utekväll me tjejerna :)


En annan ny låt på min Creative Zen 8GB mp3-spelare är Cowboy Casanova av Carrie Underwood - skitbra låt! Har en liten crush på hennes countrymusik sen tidigare..
Såg när hon va me hos..ja, Ellen - igen :) Like I said, favourite talk-show :P hon var där samma dag som Kellan Lutz var med den 17e november förra året! det visades på kanal 5 i veckan..
Se här:

de var nog alla nya idag tror jag :)

Hope for Haiti Now 22 Januari

har du sett det än? :P

he did a good job..:) men med ett funky fet-skägg á la Brad Pitt(som dagen till ära hade riktigt get-skägg denna gången..xD).
hört att skägget är till nästa film Rob ska börja spela in nu i februari i belgrad, Bel Ami.

Freeedag!

tjejerna kommer över ikväll för en tv-tittarkväll. trevligt va? :)
Lite Let's Dance och morötter med Tsatsiki-dip :D

"Ghandi once said whatever you do in live will be insignificant,
but it's very important that you do it." - Tyler

Texten påverkar mej fortfarande. Trailern kan jag inte sluta se på. Gah! vilken bra story, trust me on this..!
It used to say "In Case Of
Asteroid" but then Aidan got high
and I took a shower.

"...enjoying life should be of
much greater concern then understanding it. And so do I." - Tyler

FYI, det finns mkt bakom dessa citat som gör dem så meningsfulla..Lite som uppenbarelser. Bara inte för mig till 100%. Eller så är det det på nån sorts djupare nivå.


Igår lade Muse upp sin nya video till nya singeln Resistance..apbra låt! å verkar ha vart en jävla bra koncert jag missat :(


oh holy mother f------

var länge sen en text rörde mig så mkt som den jag nyss avslutade. "Memoirs" av Will Fetters(revised, re-edited version known as Remember Me). I smiled, felt anger, frustration but also a little bit of happiness before...before I cried my heart out at the end. Litterally. No jokes.

När jag insåg vad som höll på att hända i slutet på den 111 siders långa texten..tillintetgörelsens förödande insikt - hysteri, men framför allt ren chock - allt kom ut i form av hjärtslitande kan-inte-andas exploding tears i floder..Och det tog lång tid att lugna ner mej. har fortfarande lite problem med det. Men nu när jag tänker tillbaka på texten fanns vissa ledtrådar, insinuationer, mitt framför en, om än dolda.
Chocken var värst..En kort sekund ifrågasätter man händelseutvecklingen, men det är endast naiviteten som kommer fram, från en disney-fantasi som aldrig verkar uppfyllas i verkligheten.
Den här texten är bra, engagerande och levande..Den borde vinna någon sorts pris om den görs rätt på filmduken, Rob kommer nog göra rollen som Tyler perfekt, det kommer nog alla. Lite road av Lena Olins roll som Tylers(å därmed oxo Robs) morsa ändå :P
Men sjutton oxar om den filmen inte kommer höjas till skyarna. På många sätt lik Up in the air, om man nu sett den. Sånna filmer brukar iaf få priser(Vilket Up In the Air fick på the golden globes...). Vågar man hoppas på en Oscar? Perhaps a bit of a stretch när jag, eller någon alls, inte ens har sett filmen.
var tvungen å ventilera mig lite..tack för uppmärksamheten ;P

Oh btw, världens grej! cdon.com har lagt ut en 3disc version av new moon dvdn!! det vill säga 2 discar med extra material!!! YAY! redan bokat :P
Å missa inte Hope for Haiti på MTV kl 02.00 på fredag natt för 17 gubbar!! En viss Rob kommer va med från Londons show..! :D

21a Januari

Simmat idag, 1200 meter. Blev bastu och en kvarts solariebesök oxo..får se om de blev nå färg av det..

I tisdags såg jag New Moon för 8e gången varav 3e gången på bio..:D såg den med D som inte hade sett den förut så tänkte jag kunde offra mej ;) hah men den är fortfarande bra..dock var ljudet där i den lilla salen inte nån höjdare direkt..

I söndags såg jag på Johan Falk: Vapenbröder på teve. Sjutton oxar! den va bra! å Joel Kinnaman är ju med...han är juh bara bäst i Snabba Cash! heeeet också. :P Honom gillar vi, han spelar bra :P
hoppas alla johan falk filmerna går varje söndag nu..missa dock GSI filmen..menmen får ta igen den sen..

Ny kurs har juh börjat, är nu inne på sista terminen..yay!
men usch för å söka jobb, sjuter upp det lite till ^^,

fick csn-pengar igår..naaajs :D men de försvinner lika fort som de kom typ :(

Hitta mej manuset till Robert Pattinsons nästa biofilm Remember Me..ish vad jag förstör allt för mej själv ^^, men kan liksom inte vänta..vill ha allt nu! hehe iaf så nu kan jag typ tänka mej hela filmen eftersom jag oxo har trailern å kan se de första 35 sidorna av manuset framför mej :P har inte hunnit längre, men filmen verkar jäkligt bra! :D 26e Mars är det premiär för den i Sverige..


Robert Pattinson och Emilie De Ravin (aka Claire från Lost)


17e Januari 2010 igen..

igår sågs två och en halv film..
Film 1: "(500) Days of Summer" Betyg: 3 av 5. en mkt svag 3a men en 3a pga bra indiemusik..
Film #2: "Spread" (aka "L.A. Gigolo" - den svenska titeln) Betyg: 2 av 5. Helt värdelös. finns många bättre sånna här sorters filmer därute..tyckte han va ett rent svin så kunde inte tycka om han sen när han förändra sig. Illa.
mkt barnförbjudet btw..!
Film #3: såg halva Godzilla på teve :P Betyg: 3 av 5. Denna filmen var grym när den kom och jag som liten skit såg den ^^. Har nog sett den minst 5 gånger..den är väldigt välbekant kan vi säga iaf.
Slapp dag idag. Imorn börjar sista terminen på sjuksköterskelinjen...! yikes! :O too fast, too soon..

17e Januari 2010

Quotes of classic literature in The Twilight Saga books and movies of Stephanie Meyer:

“These violent delights have violent ends,

and in their triumph die, like fire and powder -

Which, as they kiss, consume.”

- Romeo and Juliet, Act II, Scene VI by William Shakespeare (Said by Friar Lawrence, warning Romeo to cool down his passion.  Moderate love is less likely to lead to disaster than violent love.  His warnings prove to be founded. II.6.9-11) [Used in New Moon, said by Bella]

 

“O, here will I set up my everlasting rest, 
And shake the yoke of inauspicious stars 
From this world-wearied flesh.

Eyes, look your last! 
Arms, take your last embrace!

and lips, O you the doors of breath,

seal with a righteous kiss -
A dateless bargain to engrossing death!”


– Romeo and Juliet, Act V, Scene III by William Shakespeare (Said by Romeo to, for him an assumed dead, Juliet) [Used in New Moon(the movie), said by Edward, and the righteous kiss being fulfilled in the break-up scene]

 

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be;

and if all else remained, and he were annihilated,

the universe would turn to a mighty stranger.”


- Wuthering Heights by Emily Brontë (Cathys words about Heathcliff) [Used in Breaking Dawn, said by Bella about her love for Edward]

 

“I never would have banished him from her society,

as long as she desired his.

The moment her regard ceased,

I would have torn out his heart and drunk his blood!”


- Wuthering Heights by Emily Brontë (Heathcliffs words about Edgar Linton) [Used in Breaking Dawn, said by Edward about how he feels about Jacob – very suitable with the blood part eyh?]

 

“I cannot live without my life!

I cannot live without my soul!”


- Wuthering Heights by Emily Brontë (Heathcliff about Cathys death) [Used in Breaking Dawn, said by Edward to Bella]

 

 

Copyright © Camilla Lj (cupcake88.blogg.se)

13e Januari - Vårens TV-serie rapport!

done nothing else today but to watch the vampire diaries episode 2-9..yum! haawt vamps all around. :D
hehe de envisas med att visa sina chiseled abs(6-packen) hela tiden..hur kan man inte vilja se det? :D

undrar om kanal 5 å tv4+ har gått ihop å skapat en komplott med att sända första säsongerna igen av Greys anatomy och House med start på samma dag (typ 3 dar sen?) med nästan samma tid? hm..smart move. Sitter man juh framför teven från 17 till 19 ^^,

imorn fortsätter Greys Anatomy i USA! yay! måste snabbkolla sista avsnittet dock..har lite dåligt minne..

å i söndags började serien Chuck igen..den om nörden som råkar vara ha en dators minne å jobbar för CIA eller FBI elr nå..rolig serie..Captain Awsome å Chuck är haawt-ees! :P

å House fortsatte säsong 6 i måndags..å missat Heroes nya avsnitt som visades den 4e och måndags i USA också :/

hmm..jag verkar ligga lite efter nu..shit.
Visste de va nå fel med att jag hade tråkigt...hmpf
men har juh hittat två nya serier att kolla på :P haha åfyfan..

Lost börjar den 2a februari, ett måste se! förra säsongen var riktigt bra så förväntar mej lika elr ännu bättre.

Nurse Jackie..serien om den vicodin-beroende sjuksköterskan börjar den 22a Mars med säsong två..who does NOT like Dr Coop???!?! aka Peter Facinelli aka Dr Carlisle Cullen :) haha..speciellt när han börjar visa en mer ödmjuk sida med å kära ner sig i Jackie ^^, Zoey - sjuksköterskestudenten är cool..I'm kindof identifying with her seeing as I'm also a nurse student ya know? ;P

The Vampire diaries har också haft ett litet jul/nyårs uppehåll å börjar igen den 21a januari..najs :P lyckas passa in rätt bra ^^

True Blood dock..well thats gonna take a while..:(
But as I've written above..there's plenty to keep one busy throughout springtime :))

12e Januari igen..igen..

haha ja de blir många inlägg idag ^^

Men Muse är bara bäst!
Kolla in lasershowen på denna! L o v e Starlight!
Asskön låt från deras nya album the Resistance..
Next: Bästa inledningen på en show jag nånsin sett...! Majestätiska är ordet..Älskar riffet vid 4.33!!
Hade väldigt gärna velat vara en av dem som hoppar i publiken..
Kan känna av att jag vill göra det själv här och nu i soffan ^^ Såå jävla grymma är dem!

detta var i Wembley stadium..från deras cd/dvd kompilation HAARP..Sjuuukt bra! nästan alla mina favvolåtar spelar dem.. önskar man hade vart där bara :( kunde man åka tillbaka i tiden hade jag nog åkt dit..men jag har dvdn iaf :P
ännu en önskning är att jag själv var så bra på gitarr så man kunde spela deras låtar..men de får bli luftgitarr till högsta volym i hörlurarna..vilket jag är bäst på iaf :P
De är DET bästa bandet..of all time! unquestionably. No Joke.

12e Januari igen..

En spoof på Twilight saga..^^,


Tisdag 12e Januari

idag lunch på stan med E ach S och M.
sen var försen till lektionen i linser hos optikern..
skulle sätta i dem..men fan va svårt de var först
tog minst 20 minuter att få in den första x)
men sen å få ut dem då haha
lika illa..
men nu har jag kört nåra gånger å lite bättre, men framför allt snabbare är jag redan..
dock så är linserna inte de perfekta...
jag har ju lite brytningsfel också men så lite så att hon tyckte jag kunde köra linser utan för å se hur det går
så ser fortfarande lite suddigt men jag kan se på längre håll iaf. kanske blir lite å korrigera, ska dit om två veckor igen iaf så får se då..
träna, träna, träna..så ska du se att jag blir ett proffs på linsinsättning å uttagning sen! :P

lyssnar på Linkin Park tidigaste album..grymmt
hm att man inte var med helt i svängarna då..:/ samma sak med Muse.
Men bättre sent än aldrig heter de va?

Fått nys om att Bounce, dansgruppen som är skitgrymma, ska avsluta sin karriär med en sista dansföreställning den 23e April..Nån som har lust å hänga på??Finns studentpriser..!

Rolig liten Gif:


Eddy flippin' the bird x) haha

Å hitta en kul sak i min mapp Bilder på datorn om oss tjejer...
rolig..men inget för den allvarlige och den extrema feministen ^^

det får avsluta dagens dagbok..
nu blire lite Vampire Diaries kanske? :P


Måndag 11e Januari

Remember att jag i 5e januaris inlägg hade sett klart på True Blood? Vampyrserien med Alexander Skarsgård?

Jo, igår började jag med en annan vampyrserie, en tonårsvampyrserie i samma stil som The OC...fast med vampyrer- The Vampire Diaries! haha fy fan vad jag är uttråkad..
men kul var det å se första avsnittet!
så har nu bunkrat upp med alla 10 avsnitt att avverka i närmaste framtiden :D
Å Stefan (mm vampyren heter så..) is a totally haawt-ee ^^ men han ser äldre ut än han ska vara..not so good.
Roligt att han är lite som Edward i den tystlåtna/mystiska stilen..många likheter finns det..elr så äre bara jag som ser dom likheterna x)
Massa bra låtar hade dem i pilotavsnittet iaf..ex. Katy Perry - "Thinking of you", Placebo - "Running up that hill" bland annat..

Å runt midnatt igår zappade jag till MTV..å såg Muse spela live i deras musikforum MTV World Stage! De är juh så grymma! fan..så nu har jag bunkrat upp med HAARP och Absolution-spelningarna..så jääkla grymma live..å jag missa dem juh när de var här i oktober förra året! :'( så jäkla idiotiskt att jag inte visste det. Hade vart i 7e himmlen då ju! Å nästa gång de kommer ens i närheten av mig är i sommar å då inte ens i Sverige utan i Danmark på Roskilde festivalen..
så..nån som vill hänga på?? Jag SKA vara där!

åsså fick jag ryck å bunkra upp The Final Riot! - Paramores livespelnings-dvd..awsome! Missa när de var i stockholm också..fan jag missar allt :'(
...menåsså bunkra jag upp med Linkin Parks Road to Revolution(live at Milton Keynes) och Live in Texas livespelningsfilmer. suuper! :)) så jäkla grymma..

ska bunkra upp mer tror jag..fast med Coldplay å U2 tror jag..ska bli härligt å sitta å kolla påt :P

Kollar på SVT's vetenskapliga program "Fullmåne" på tvåan nu..intressant de dära om ifall fullmånen har med ökad födsel, mord, sömnlösa nätter och galna människor att göra eller inte.
Lite insightfullness är aldrig fel på måndagskvällar..Tycker han programledaren är grym också.
nä nu får det räcka för idag!

♦"You know things are Bad when you feel Guilty for being Rude to a Vampire"♦
                                                                                 - Jacob Black i Breaking Dawn


Söndag 10 Januari

se denna fan-made trailer för Eclipse!
It blew my mind out! soo frikkin' good..!
rysningar deluxe!


åsen då, checka in denna recap av New Moon - skiitsnyggt redigerat! önskar man hade hennes program...(Sony Vegas 7)
å låten är helt perfekt..självklart av Muse :P

Å ännu en coool vid..There are som real talented Twilighters out there..

Lördag 9e Januari

lite sent inlägg..men har vart hos moster å kusinerna på kalas

kom på igår att jag ville göra en lista över de tio bästa tv-serierna under årtiondet som gått..
here it is!


1: Veronica Mars, 2: Alias, 3: The OC, 4: Greys Anatomy, 5: House, 6: Lost, 7: Heroes, 8: Dexter, 9: Prison Break, 10: True Blood

Å bubblarna..

11: One Tree Hill, 12: Gilmore Girls, 12: Förhäxad, 14: Dark Angel

åsså finns det mera, typ NCIS, CSI:Las Vegas, Burn Notice, Idol mm

whattaya think? agree or disagree? kommentera! =)

Freda ida, den 8e Januari

ën liten tanke hoppa upp i mig igår..vem tog bilden i gårdagens inlägg? hm..

aja..

åsså en till tanke som slog mej igår..(verkar ha tänkt en jäkla massa igår ^^,)
..i manuset till Eclipse får Bella armbandet med vargen på av Jacob...men för 17 de missar det näst viktigaste..!! You know..The part när hon får diamanthjärtat av Eddy..! FY FA-AAN! Va illa..man kan inte ge a och sen glömma bort the big B?! hmpf..tycker mindre om Melissa Rosenberg för det nu..tur hon fick med det ALLRA viktigaste iaf..;)

idag: föreläsning om arbetsrätt..typ om anställning. rätt intressant. kan inte mkt om sånt så de va en bra lärdom och dag.
ikväll: blir väl å glo på Let's Dance out of nothing else to watch..

To Vic: glad I could help :)

Älskar hårdrock! det ska va sån med mkt chans till lite headbanging å luftgitarrspel :P mkt bas och trummor i en supercool, häftig takt. Exempelvis Korn's "Twisted Transistor", Linkin Park's "Points of Athority" och Muse's "Hysteria"..L O V E  I T. No joke.

nä gå å gör nå annat nu!
/xo

Location, location, location..

remember Isle of Esme..ehum Wight ;) ..besöket vid nyår? En till bild har kommit..
Intervjun med hon som träffa dem sa de var med nåra vänner..and yes - it was the britpack! aka Robs best friends Tom Sturridge(Han är HEEEET! har du sett The Boat that Rocked?? Well..go see and enjoy the "Carl" character :P), Marcus Foster, Sam Bradley, Bobby Long och Johnny..plus blondinen(säkert en flickvän till Sam)..


and location? check it out at google maps! sök på 50.589861,-1.220233 and thou shalt find! :P

To Vic: här är länken till manuset =)
http://www.mediafire.com/?dzlzyd34dom

har nu läst hela manuset..and I tell you...it's GOOOD! :D Lite mkt Riley o Jacob..å en jäkla massa korta scener som slutar med inzoomningar på ansikten eller liknande..kanske bra, kanske lite för ofta? But other than that..it's heavenly! Though expect changes in the film as it was just an early version and not the final one..
But I already have favourite parts(hope they don't change them too much)..^^, not so hard to single them out though..Go Team Edward! ;P

NEWSFLASH!! Eclipse manuset har läckt! SQWEEEEEEE!

eller har det verkligen det? Jorå, det har det! har det själv på datorn nu i tre ex..
Massor av sidor på nätet diskuterar detta..jäkla löpeld på nätet på mindre än 18 timmar..

Verkar som att några sidor iaf har läckt av Jacksons kopia av första utkastet av Eclipse..nä hela alltet!

läs på eget bevåg..! MASSA SPOILERS!
men fan va bra det verkar..^^
detta är några bilder jag hittade..Innan jag hitta allt! :Psen blire ett litet hopp i bilderna..fortsättningen på sida 3 kan man se i videon här nedan..


å en video där man kan se antalet sidor(114 sidor- som ett filmscript ska va på typ) och lite mer sidor av det att läsa om man pausar å har på helskärm..! hela alltet ÄR på 114 sidor..


jisses..fan va chockad jag blev när jag såg det nyss för ca halvtimman sen..har juh försökt hitta det men de går inte :( JAG HAR DET!!! :D:D
Summit Entertainment(filmbolaget som gör filmen) har redan kommit med ett uttalande att den inte är läckt...så vem vet? Det kanske är det riktiga å Summit vill dämpa ner det..
Eller så är det totally fake och de är nån riktigt bra författare som har skapat det och gjort så det ser autentiskt ut..

Men om det skulle va det riktiga..hoppas inte Jackson hamnar i trubbel som jag tror Rachelle hamnade i å blir kickad..
(Jo..em min teori om varför Rachelle fick sparken å de klippte bort alla hennes prat-scener i New Moon, plus att hon inte fick komma på premiären i LA den 16e och twittrade att hon var jätteledsen för det, det är att det var hon som slängde New Moon scriptet(manuset) i papperskorgen utanför en frisörsalong i St Louis(å inte Anna Kendrick som ryktet gick)..Frisörskan fick sen biljetter till premiären den 16e när hon lämnade in den..
Å därför hoppade Bryce Dallas Howard in som Victoria bara två veckor innan inspelningen skulle börja..
Som sagt - det är min teori..som jag tror stämmer rätt så jävla bra.)

I vilket fall..jag vill ha the script!! JAG HAR DET!! :D New Moon scriptet låg ute långt innan filmen släpptes..å jag läste första sidorna men slutade eftersom jag inte ville veta resten..samma nu tror jag..jag vill ha det - men jag vill inte läsa mer än vad jag läst ^^
Men det här manuset för eclipse SER äkta ut..! (för de liknar NM's som jag nu läst igenom och stämmer rätt bra till filmen som den blev förutom att Rachelles scener inte finns med..bland annat en där hijackar en bil för å ta sig till Seattle -vilken det finns en bild på i bildboken till filmen att den har filmats)


nån snubbe som lade ut denna..kanske fake då? haha roligt klipp ;) återstår att se..

SETT! HAR DEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D kl21.15 mitt ihållande sökande payed off..jag har alla 114 sidor!! :D:D
å fy faaan vad jag darrar..haha
vill du ha det?? just holla! 250 i puls..ska jag läsa?

6e Januari 2010

Kan fortfarande inte tro det dära med John Mayers låt Free Fallin'..what are the odds??

anyways..såg på Catch That Kid på trean i eftermiddags..kulkul med en gammal film med KStew ^^

å såg på Surrogates igår..mja. Konstig film. bara en 2 av 5 i betyg.


å i förrgår såg jag ett litet klipp från extramaterialet från HP an the goblet of fire - meet the champions..
se här:
han var lika härlig då som nu :D

åsså senaste buzzet i twilight-världen..om man nu råkat missat det..
Kristen Stewart med Rob Pattz i Ventnor, Isle of Wight i England vid nyår! kan man konfirmera att de är ihop nu? hehe..se bildbevisen här!

Själv håller man på med en jävla miniuppsats. fuck off säger jag bara..den kommer inte va bra iaf ^^ Kan man sikta på TFWPC? Totally Fucking Worthless Piece of Crap. Yea... I guess I can..;)

♣"You're Killing My Buzz" - Bella S. i Breaking Dawn♣

5e Januari 2010

Igår fick jag armbandet jag beställde! :D det blev armbandet som inte hade hjärt-form på spännet..if you can remember my indecision(inlägget här)
Nöjd som satan!! :D


I söndags förutom skridskoåkandet ute vid oset, firades också brorson Emil som blivit 9 år..shit va tiden går fort..
han fick Super Mario Galaxy av mor, far och mig..
ett spel för Wii..å fan va snurrigt spelet var. upp och ner, side-ways..i 2D! helt sjukt jobbigt att titta på..tror jag var full där för ett tag ^^
Kul med golf på wii! inte riktigt 100 dock för oss riktiga spelare..lite konstigt..
råka slänga iväg kontrollen oxo..hah. Satte på mej armbandet efter det ^^

Igår såg jag färdigt på True Blood säsong två..å faaan va bra det är. L O V E Alex! swooon! He's haawt..
Skit bara att man måste nu vänta tills juni innan säsong tre börjar..frikkin' bummer!
tror de va Eric som stal Bill..b/c he's into Sookie o/c! hehe
Har helt passande nog också fått Dead Until Dark - boken True Blood är efter..skriven av Charlaine Harris. Så nu blire ännu mer vampyrer å läsa om..^^ hon har skrivit 8 stycken om Sookie Stackhouse..så de blir till å läsa :P


Såg på All About Steve idag. Bradley C also very haawt! swoon!
Snubbla över nåra nya låtar to l o v e:
♦ "Drops of Jupiter" by Train - absolute long lost fav song! playing it over and over as we speak ;)
♦ "Do The Panic" by Phantom Planet - helskön

åsen så såg jag på London Live häromdan å såg James Morrison och stumbled over en ny låt av John Mayer på samma gång browsing in Spotify..(Mayers bästa är ju "Your Body Is A Wonderland" - suuuperfin!)
♦ "Please don't stop the Rain" by James Morrisson 
♦ "Free Fallin'" (Live at the Nokia Theatre) by John Mayer - såå fin! EDIT: OH SHOOT! Gissa vad han sjunger i den låten?!?!! Hörde det själv nyss efter X antal genomlyssningar.."All the vampires walkin through the valley" sjunger han juh! :O Fudgin' A! My eyes popped out..! at first didn't believe what just heard men googla på texten..shitshitshit..va coolt! :D END EDIT.

Åsen browsa jag lite på Jack White för jag såg lite på Åter till Cold Mountain på teve häromdan å upptäckte att han är sångaren inte bara i The White Stripes(vilket jag visste innan såklart)..utan också i The Raconteurs!
The Racounteurs har en totally fab låt som heter "Steady as She Goes" - typ min favoritlåt sommarn '06!
Å nu hittade jag en ny bra låt av dem:
♦ "You don't understand me" by The Raconteurs
Och förra året släppte Jack en skiva med ett nytt band called "The Dead Weather" - David Slades favoritband som kan komma att göra en låt till The Twilight Saga: Eclipse!! (För David Slade är juh för f*n regissören till filmen :P)

Spellistan med alla dessa låtar på Spotify finns här!

De var min lilla update på ny musik! Den första på år 2010! :P

Har du sett parodierna på Twilight och New Moon av The Hillywood Show??!?!
WELL YOU BETTER START NOW! :D

Å New Moon..
Lite trivia: de spelade in i riktiga Forks å La Push!! Plus att Bellas bil de använder är den riktiga de använder i filmen Twilight!! Swooon! :D

Sjukt hur de lyckas med kläder, decoren och scenerna..grymt helt enkelt.

Gisses...kolla på min bilddagbok och fick se inlägget om att jag sett filmen Twilight...när var det? Jo den 10e April 2009! :D haha..fan va snabbt det gått..de är något jag skulle haft med i min sammanfattningsvideo..! ^^
..kan i efterhand säga att jag läste alla böckerna sen :P
Läst Twilight x3 varav en gång på engelska, tror den är den bästa av dem 4a..
Läst New Moon x2 på svenska,
läst Eclipse x2 på svenska,
och läser Breaking Dawn nu igen för 2a gången fast denna gång på engelska.
..Och sen har jag läst Midnight Sun (Edwards story) x2 (den är på engelska).

3e Januari 2010

three days in in twenty-ten..

idag åktes det skridskor ute i oset! :D
härligt!


kollar lite på siffror på hur mkt New Moon har tjänat world-wide..å det är staggering hela 670 miljoner dollar!!
yikes..de är rätt bra i kassan efter att bara ha kostat lite knappt 50 miljoner dollar..

kollat på avatar också..den har hittills tjänat lite drygt 780 miljoner dollar world-wide..men kostnaden var också lite mer; 250 miljoner dollar..men ändå. ^^,
det är MYCKET pengar asså...fy fan

å igår fick jag ryck å såg 4 avsnitt av True Bloods andra säsong i sträck..det är en go' serie..speciellt nu när Eric Northman är med mer..å så snygg Alex är..och rolig faktiskt..^^ svenskan är bäst xD
1a Januari 2010 igen

del 2!


och del 3!!


1a Januari 2010!!!

Gott Nytt År!!!
Bye Bye 2009!


Checka in detta:

FETT COOLT!!
trust me.
och här är min lilla 2009 recap - del 1(av 4):


resten är inte klara..men vad tycks? :)

RSS 2.0