< Till bloggens startsida

8 DAGAR KVAR

Härligt att träffa gamla klasskamrater. Saknar gamla goda tiden man hängde på universitetet och snacka strunt, umgicks.
6 av 8 sågs på After Worken (på utökade och fräscha) Pitchers i fredags. Så många av the original gang(stas) är sjukt bra. Med tanke på våra galna scheman etc. Astrevligt. Måste göras oftare och helst på Pitchers som har snackbuffé, livetrubadur, många platser/bås och skön stämning! Bästa stället i Örebro just nu.

..

Ojoj..forstätter nu inlägget efter gästspelat lite på akuten inatt x2 dessutom. För kval ersättning. Var där ett par-tre timmar..sen hem då man tror de var lugnt. Var hemma ca 30 min, men fick cykla tillbaka ^^, Och nu sitter jag hemma igen. Ser solen gå upp. Mysig staden är på natten när det är folktomt. Knäppte en bild vid hemgång #1

Bellagio? Nä USÖ fontänen. Same same ;)
för den som inte vet är bellagio detta: länk och bild

Ätit lite frulle nu tittandes på Girl of the Playboy Mansion. Mannen har fyllt 83 och har 20 åringa blonda tvillingar som flickvänner. Hugh är nog förespråkaren för Viagra. UÄÄÄÄH. Nasty :/
..

BARA 8 dagar kvar! (I-lands)Problemen hopar sig! VAD ska man packa? I vad ska jag packa? VILKA skor ska jag ha med mig? Kommer pengarna räcka? Vad ska vi göra av allt vi vill göra? Vad prioriterar vi? Vad mer vill vi göra? etc etc..
Ett mindre problem i alla fall - har fått godkänt på inresetillståndet! LOL. Är jag en spion eller sabotör? Är jag medlem i en terroristgrupp? Har jag medverkat i massmord? Varit deporterad från USA någon gång? Har jag stulit ett barn?
Alltså, vem svarar Ja på dem egentligen? Jo jag har verkligen gjort allt det (IRONI).

..

Varit och är fortfarande kattvakt åt Lindas katter ZIp och Zola. Hon shoppar tills hon droppar i dagarna tre i Ullared. Mysiga katter! När de inte hårar ner en. Lite svårt att undkomma ^^.

..

Ikväll är det Valborgsmässoafton. Brasa och allt. Ska grilla i grenadjärstaden. Sen iväg och jobba natten. Nu inleds "jobbveckan". AKA veckan jag jobbar 5 nätter av 7 på schemat. Ska ta och springa lite på morgonsidorna med. Jobbade ju igår natt, sprang då 5km efter jobbet. Kändes i benen att jag inte hade sprungit på 11 dagar. De var som gele när jag sluta jogga ^^. Känns gött att jag verkligen kommit igång och tränar. Märks på vikten och kroppen. Bekanta och vänner har kommenterat det faktiskt. Härligt! Men mer ska de bli. Beach 2013(yes jag vet att det är nästa år..;)) here I come! Lol.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0