< Till bloggens startsida

Måndag 31 Augusti

Hemma igen från Mallorca!
Men usch vad dåligt jag mådde igår när vi skulle hem..
halsen gör skiitont(jå jag inte kan prata utan endast väsa fram orden), näsan rinner och huvudet känns jättetjockt. Feber och frusenhet om omvartannat..
Svininfluensa? hah fattas bara att det är det..
Men själv tror jag bara att det är en dunderförkylning jag dragit på mej :(
Ipren har jag käkat sen i lördags då det började..tur att de började då och inte tidigare under veckan!
Vi har haft det underbart! Santa Ponsa is the SHIT!
Vi tog bussen till Palma i lördags och åkte förbi Palmanova och Magaluf på dagen och där var det inte lika fint..
Stränderna låg längs med en stor gata och hade inte alls samma känsla som i santa ponsa med viken, stora lyxbåtarna, utsiken osv.
Sååå faaan vad nöjd jag är! Min första resa å allt..
Bättre kan det inte bli! :D
Natten till torsdag var vi i magaluf å festa på BCM. Discopalatset som alla verkar veta vad det är..
I fredags tog vi en båttur runt kusten å snorklade, åt paella och drack sangria. Livemusik med spanska klassiker som Que Sera Sera spelades efter lunchen..Härligt värre! Å snorklingen då? Hah fy faaaan va fiiint! Klarblått hav, jättedjupt och MASSA fiskar! och lite maneter också..
Och alla dagar har vi shoppat, ätit middag på krogar, badat i antingen poolen eller på stranden, och solat så vi blivit bruna å knapriga ^^. Lördags kväll gjorde vi oxo varsin tatuering(okey de var henna - men ändå ;)). Så jääkla snyggt! Tror jag ska göra den på riktigt sen på precis samma plats. Den föreställer en ödla - och är faktiskt Mallorcas symbol - och som vi faktiskt såg i levande form på tisdagen på ytterväggen till receptionen!
Så liten mening har den..faast egentligen är den bara snygg ^^.
nä nu orkar jag inge mer..tjenixen!


Lördag 22a Augusti

Har inatt läst klart Luftslottet som sprängdes..
FY FA-AAN vad BRA böckerna är!
Lisbeth & Kalle - I love you! haha xD
Är fortfarande i ett töcken efter dem böckerna, så jääkla bra!
Har faktiskt aldrig
läst nåra bättre skrivna, vuxna thrillers..och dessutom från Sverige..!
Är nog nu en livstids anhängare till Lisbeth Salander och kommer att sakna att läsa om henne.


Finns det om möjligt en fjärde bok så vill jag ha den nu!
Var Stieg tvungen att avlida?! fyfan..han hade nog ingen aning om uppbådet runt böckerna..
Har ägnat lite tid åt att läsa korrespondensen mellan hans förlag och han själv på hemsidan www.stieglarsson.se och förundras över honom..
Han själv verkar juh för 17 vara som Mikael Blomqvist och därtill kan man läsa detta: "Jag var inblandad i revolutionen på Grenada på 1980-talet och var god vän till mördade premiärministern Maurice Bishop. Men det är en annan historia." Fatta! Så jävla cool. Haha.
I mejlväxlingen kan man läsa om att Erika Berger hittades på senare i skrivandet eftersom han tyckte att Christer Malm var alldeles för tråkig..å därmed var Erika Berger inte alls planerad från början och hela grejjen med henne kunde ha missats..helt ofattbart - hon är juh liksom dödsviktig i böckerna..^^
Mycket intressant läsning det där.
I vilket fall så lovordar jag trilogin mycket högt. Har du inte läst dem så läs dem!


Öjöjöj..börjar bli helt knäpp/insnöad på historien..Börjar smått tro att det mesta är sant i böckerna..om än i modifierad form och att det sannolikt kan ske. I ett mejl skriver Stieg att våldtäckten på Lisbeth i bok 1 har baserats på en verklig händelse på östermalm i stockholm(!), att seriemördaren i samma bok är ett hopplock av 3 sanna fall från Sverige...Och hela grejjen med överförmyndare och deras maktövergrepp, och även förskingring av de förmyndades pengar mm har man juh hört talas om på Uppdrag granskning..
Så helt påhittad är historien juh inte..!
Hemsk historia de här med Lisbeth..Å sä jäkla glad och omåttligt nöjd över hennes upprättelse :P
Den 18e September kommer Flickan som lekte med elden ut på bio!! Jag är där på premiären, lita på det!
Luftslottet som sprängdes kommer på bio den 27e November!
Can't wait!

Åsså idag dårå..
The D-day! Inatt åker vi till Stockholm Arlanda och imorn bitti klockan 6 startar flyget till Palma, Mallorca!
Kowabunga!


Santa Ponsa :D

Uppdatering kanske sker under veckan, men jag kommer att föra dagbok om vad som händer på dagarna..och såklart bildbevis på allt! ;)
/Adiõs amigos/amigas!

Fredag 21a Augusti

Viva La Mallorca, here we come! elr ja, på lördag natt..^^
igår solade jag heela eftermiddagen! läg och läste luftslottet som sprängdes..
Å sen på kvällen tog jag en sväng till haga å simmade ca 1500 meter
klockan 19 dog hela anläggningen - jag var helt ensam! faaan va gött!
Å solen lyste så vackert in genom de stora fönstrena ner på vattnet och jag fick känslan av hur det var att ha en egen innomhuspol nere i franska vindistrikten..mm..
Å jag dök, simma under ytan i det upplysta klarblåa vattnet å simmade lugnt på rygg..
filosoferade och bara njöt av att vara ensam för mig själv och mina tankar. Ingen stress, inga andra att tänka på eller visa hänsyn till i poolen...rena himmelriket ^^
åsen hem å käka en sallad :)
å för att ha någe att lyssna på planet och i mallorca så lade jag över ev väldans massa ny musik. Urval ny musik från p3's digilistan och NRJ lades till samt en massa sommar/semesterlåtar att kommande år att förknippas med Mallorca, lades till :).
Plus en film att se på..
idag sov jag det längsta jag gjort på länge..nämligen till klockan 11.40! har annars en tendens att vakna mellan 7 och 9 på morgonen :S. men att gå upp så tidigt är faktiskt inte så himla dumt..man har mer tid över till massa annat.

Packat väskan lite då och då denna veckan. Vägde den igår..var endast ca 14kg..max är juh 20 så de var bra än så länge. Har lite mer kläder, tandborsten, shampo å balsam å sånt att stoppa i med, men inte 17 ska de väl överstiga 20kg??
Å handbagaget då? hehe kanske bara 2kg? bra det iofs..måste juh få med mej shoppingsaker hem oxo..plus drickat som förmodligen måste läggas i väskan det som blir över..
Börjar bli lite smått nervös..inte för att jag är flygrädd utan de är någe annat..Egentligen äre bara fladder i magtrakten som jag tror är nervositet..men nu när jag tänker på det så tror jag mer på att det är lycka och jubel som fladdrar..^^
/hejs!

P.S. Go Lisbeth Salander, go! (haha, jag har kommit till rättegången i luftslottet som sprängdes..:P) D.S.


Tisdag 18e Augusti

Helt crazyday!
Steg upp, vid 9 gjorde alla morgongrejjer, va på marieberg kl 10.30 circus..
Första stoppet var Jula. Där sprang jag runt som en tok efter simfötter..! Gömda under en hög av motorcykelbyxor! Fy sjuttsingen, hade ju nästan gett upp när jag sa till mej själv att de måste finnas och att jag skulle verkligen finkamma hela lokalen..och vips! där fanns dem i ändan mot en vägg vid blåkläderna..fy faaan! Men vilken lycka att hitta dem! :D
Tog en stund oxo att hitta min storlek på dem..men hade jag kommit så långt tänkte jag banne mej inte missa dem pga av storleken..så jag grävde, och jag grävde - tills jag drog fram damstorleken! Yes!
hehe så simfötter, cyklop och snorkel inhandlades på Jula, tillsammans med ett resväskeset - värt 799kr..Men hör och häpna; nu var nedsänkta till 399! halva priset juh! Yes! å baota stora är dem oxo, en lite mindre som fick plats i den större..den största väskan väger nog allt som jag får checka in xD
nä men iaf 5kilo tror jag den minsta av dem väger..å den är precis lagom för en Mallorca-resa!
Hitta lite smått å gott där till resan..till summan av 705,50 spänn totalt!
Sen till Köpcentrat efter att ha dumpat grejerna i skuffen.
Kom inte värst långt..fastna hos Clas Ohlsson..å hitta mej en laddare som laddar alla mina grejjer; mobil, kamera och mp3. Behöver bara den alltså! Elr nä..tror jag tar med mej telefonladdaren ändå..kan juh behöva laddas samtidigt ;)
Sen till Apoteket - handsprit, öronproppar och looperamid inhandlades..
Vidare till Gina tricot, hitta 4 toppar på slutrean att ha med till mallis, endast 116kr(iofs gratis med tanke på att jag hade presentkort ;-) )! Sjukt bra grejjer. Fan vicken tur man har ändå ibland, som att det var ödet ;P.
sen till Kappahl - kolla juh runt efter bikinis på rean..å ka-ching! hittar en modell á 79 kr+49 för underdelen - för halva reapriset, och den sitter som gjutet! fy fan! har aldrig haft en så snygg bikini nånsin..! Extreem tur! Så jag köpte en röd-vit randig, och en i gul-vita ränder- 2 för en helt enkelt!
Kul dag! Shopping ensam, och i Marieberg, med presentkort i hand, turen på sin sida - det kan inte bli bättre! ^^

Kom hem 16.30, käkar nudlar..(straff för shoppingen..) å sen till stan via cykel för å gå på bio. Ingen simning alltså :(
Desto mer simning imorn dårå :P
Film vi såg var Ice Age 3. Å vi betala inget för det varken hon eller jag! Vi båda hade nämnligen en gratisbiljett på våra bioklubbenkort. Så det blev billigt nöje! ^^ Betyg för filmen: 3 av 5 toasts. ;)
 

Nä nu blire bums i kojen! Trött... Sussa sött :)

Måndag 17e Augusti

Söndag: Bokade resa till Mallorca och Santa Ponsa, ca 2 mil från Palma, och 5 km från Magaluf med L.
Faaan vilken tur vi hade! Igår boka vi en resa med specificierat boende! En 2-rumslägenhet i Santa Ponsa och den ligger endast 150 meter från stranden, har luftkonditionering, pentry (föhoppningsvis med kyl så vi kan ha egen och framför allt billigare frukost..), pool, bar och restaurang mm. Allt för endast 3355kr!
Annars kostar det över 4000 idag för en resa den 23e till den 30..suupernöjd! bara vädret är bra..:/
pepparpeppar..

Idag har jag beställt från flygbolagets taxfree shop..leverans till mitt säte i flygplanet utan extra kostnad! haha hur bekvämt som helst :P Blev väl 950+ totalt med lite blandat innehåll, men mest alkohol(Go figure! xD)
..bestämde mej får å köpa på både ut- och hemresa..Figured I should wait until my salary..som kommer precis lagom, mitt i semesterveckan! Perfekt planerat må jag säga! Lite påfyllning i resekassan är inte så dåligt ;P
Åsså har jag sökt internet med lykta efter billig och snygg(! såklart..) resväska. Har juh ingen riktig..! Så dyra de är bara..
Men får tänka att den ska väl hålla nåra resor nurå :P

Ska till Jula imorn å inhandla lite plock till resan. Även HELT nödvändiga cyklopen och snorkeln! ^^
Sen vidare till apoteket å inhandla lite handsprit, våtservetter och icke att förglömma den OO-SÅå-viktiga loperamiden..a.k.a. anti-turistdiarréläkemedlet x).
Växla till euro så man här lite cash..fan va euron är dyr! å de är dyrt nu i Spanien säger min moster som nyss är hemkommen från just Mallorca med sin familj. Men de har de nog billigare (och enklare med språk)än någon resenär har till Mallorca eftersom mina kusiners farsa är spanjor å de bor hos hans mor i kanske en månad..
Kanske ta en sväng förbi klädaffärerna å kolla in rea-bikinis..vill gärna ha en ny.
Sen hem å käka lunch..för å sen med J simma på haga!
Hem igen å invänta bioföreställningen av Ice Age 3 på svenska kl 18.30! I'll be there you be sure of that! ^^ Också det  med J. Najsinajsi :)

Å sen onsdag dårå? jo..ska på date med universitetsgänget på Hälls! blir nog bara en bulle å vatten ^^, mer vill jag inte lägga ut inför resan..för från och med tisdag kväll drar jag åt svångremmen(för bankkortet alltså, mitt eget går det inte att göra någe åt..)! haha xD

Torsdag? Simma igen kanske? I'm up for anything that doesn't cost me anything(atleast no more than 20kr) ;)
Fredag? nja, vet inte..relaxa? ;P
Lördag? Packa! yay! elr nja de lär jag nog göra redan imorn då jag har min resväska ^^ ..är ju en riktig planerare ^^
Kommer ihåg när jag var kanske 13år å familjen skulle upp till sälen en vecka, då skrev jag detaljerade listor på allt som skulle med, och packade det jag kunde packa - så tidigt som två månader i förväg! Har slappnat av lite mer sen dess men listor, planering osv..det hänger kvar en del iaf :P Sitter juh i ryggmärgen ;)
/Nä godnatt!

P.S. fasiken; fastna tittandes på Prison Break på trean..det har blivit intressant igen! haha trodde jag aldrig..
Sarah är nu gift med Michael, gravid och inspärrad på ett fängelse. Givetvis måste hon ut därifrån..å vem planerar det om inte Michael? Samma upplägg, men ändå fängslande med deras senaste koncept..haha! Jisses..
Märks det att jag är ledig? xD D.S.


Lördag 15e Augusti

Igårkväll var en skitbra kväll, kuul (och galen ;-) ) som bara den! Förfest hos S där shotarna flödade..äckliga sådana. Sambuca är det vidrigaste..! Fick andningsuppehåll och kvävningskänsla + kräkningskänsla..helt enkelt ingen bra kombination..men ner gick den å fyllan var på g ^^,
rutn halv tolv drog vi ut på stan och tänkte göra oss ett besök på nya Satin på stortorget men de var ingen kö..
så vi bestämde oss för att gå till Björnstugan där det fanns en liten kö..
En vilseledande liten kö. Var nästan inte en kotte där inne :/
Så jag å J satte oss vid blackjackbordet å spela lite. Jag förlora 60 spänn..men det kunde ha vart värre ^^
En drink - såklart en vanilla sky..! - och dansen var igång!
Riktigt bra musik hela kvällen..mkt bra blandning mellan hiphop som man känner igen å gammal 90-talsmusik till nyare popmusik.
Men balansen hos mej i mina 9centimeters höga klackar var nog inte den bästa. Det kan nog alla hålla med om som var på dansgolvet..speciellt J xD
Däremot blev det inga stämplade fötter från mej..för den biten höll J i, i sina klumpiga gamla converse. Haha xD.

Idag kunde jag sova ut läänge. Gick upp 12 å duscha sen har jag legat på soffan hela tiden å surfat på nätet efter lägenhet, sista minuten och låtar att leta upp på spotify..
Sen satte jag på filmen Fast & Furious. Fart och fläkt, explosioner, snabba racingscener å mycket prat bakom ratten ;)
(O)sentimentalt med Vin Diesel som kärlekskrank och hämnande änkeman ^^,


Usch det var nog inte den bästa filmen..[Betyg? mja..kanske en 2,5 av 5 - inte mer för så bra var den inte] Första filmen är without a doubt the best one. Och kommer alltid vara den bästa.
Nä har inte den blekaste om vad jag ska hitta på tills de är dags å åka till kalas hos Bror och svägerska för å fira brorsdotter..
"Men för all del, jag kan ha fel.."  xD Morsan lyssnar på senaste skivan av Scotts.
Fy faan xD

Min nya favvislåt! It reflects my feelings..."Weak" med Skunk Anansie
Finns på spotify: http://open.spotify.com/track/4prxkz51LTnPN8wPpdpQ1M

men hörde den på Rockklassiker 106,3..

Lost in time; I can't count the words
I said when I thought they went unheard.
All of those harsh thoughts so unkind,
'cos I wanted you.

And now I sit here; I'm all alone.
So here sits a bloody mess, tears fly home.
A circle of angels, deep in war,
'cos I wanted you

Weak as I am, no tears for you
Weak as I am, no tears for you
Deep as I am, I'm no ones fool
Weak as I am


So what am I now; I'm love last home
I'm all of the soft words I once owned.
If I opened my heart, there'd be no space for air,
'cos I wanted you

Weak as I am, no tears for you
Weak as I am, no tears for you

Deep as I am, I'm no ones fool
Weak as I am


In this tainted soul,
In this weak young heart,
Am I too much for you?

In this tainted soul,
In this weak young heart,
Am I too much for you?

In this tainted soul,
In this weak young heart,
Am I too much for you?

Weak as I am
Weak as I am
Weak as I am
Weak as I am, am, am

Weak as I am
Am I to much for you?
Weak as I am
Am I to much for you?
Weak as I am
Am I to much for you
?
Weak as I am
Am I to much for you?
Weak as I am


{Text från www.lyricsfreak.com}



Freeedag å jag har slutat jobbet! :D

Maaaaahahahaha! :D
Fan vad skönt..! :P
Bjöd på min kladdkaka å hallonsås..en självklar hit!
Å inte blev det sämre av att det fanns glass och chokladsås å strössel i personalrummet heller ^^,
helfest blev det!
Å många beröm för mitt arbete där under sommaren, å ass. chefen på 29 vill gärna ha mej på timmar :P
Gött - kanske man kan komma å jobba lite då å då när det behövs.
Ikväll blire utgång..!
Duscha, fixa hår, smink, kläder, käka å sen tagga..
..för å sen dra mot sherwoodskogen! som man brukar säga..^^
nä nu får det räcka/hejs!


Torsdag 13e Augusti

Igår stockholm och shopping i 8 timmar.
Idag jobbande på USÖ i 8 timmar...
hm..vad väger mest?
ingen aning, men i antal steg så vann stockholm överlägset. 8066 steg i stockholm.
Och på jobbet har det varit som mest runt 6800 steg.
Och imorgon är det min sista dag på jobbet..!
Så idag gjorde jag min famösa kladdkaka med hallonsås!
Gottgott! kan knappt vänta tills imorn eftermiddag!
hoppas jag kan flexa hem lite tidigare..kanske runt 15.00?
Ska juh Partaja imorn kväll - freeedag!
hehe
förfest hos S sen upp på stan till nån krog därute.
Nu vill jag lägga mej. har sett på komedin "I Love You, Man" Rolig :) [betyg: 3,5 av 5]


Finns en rolig anekdot till just den filmtiteln oxo. Men den behåller jag för mej själv, men ni kanske får höra den nån gång..;)
Ska upp tidigt imorn..för sista gången på ett tag! ^^
Yes! nu äre ett år kvar(lite knappt) av pluggande, sen har jag min legitimation i handen :P
Och är klaaaaar! hehe behöver inte göra nå mer sen på ett långt tag :P
/hejs

Tisdag 11e Augusti

Brorsdottern Lisa fyller 7år idag!
men firas inte förns på lördag..
Jag sitter på jobbet å väntar på göromål ^^
Lugnt idag..fy 17.
2 pass kvar efter denna är över! haha
Imorgon får Stockholm passa sej, då kommer jag! xD
Å på torsdag kanske det blir lite golf träning på rangen å träningsbanorna. Kan behövas, det var faktiskt ett litet tag sen nu som jag var där och träna. Dock så spela jag juh i söndags, men de var lite ringrostigt sådär som det kan va efter att inte ha svingat klubborna på ett tag..
På fredag blir det utgång! Billig sådan hoppas jag..
Å lördag blire som skrivet - kalas för Lisa.
Men hoppas på lite golfspelande innan dess..
Å en dejt med L skulle inte sitta helt fel. Måste juh boka restresa'/sista minuten snart! Ännu mera stress över att jag måste ha den bokad..Men vill juh ha den så billig som möjligt också.
Å söndag blir vilodag..kanske? haha har juh sommarlov igen från och med fredag efter klockan 16 :P
/hejs

Forts. kl 20.25:
kom hem, läst Luftslottet som sprängdes en stund ute i trädgården och vidare på sofflocket :P
Sen käkat och sett på filmen 17 Again med Zac Efron(snyggo i skinpaj å solbrillorna ;)). Kul film, perfect to take mind off things. Dock förutsägbar som alltid.


Ska starta teven å se på antingen Stolthet och fördom eller The Librarian(som jag förvisso sett och tyckte va rätt bra underhållning jmfrt med S&F som jag inte vet ett dugg om jag gillar..
Hm..gå på säkert kort eller be a bit wild and crazy? ;P
Får se; Hejs!

Forts. kl 23.27:
De blev filmen Stolthet och fördom. Gladeligen överraskad. Väldigt välgjord och bra. Dock är mr Darcy inte så snygg i alla vinklar men han är definitivt attraktiv(:s) stundtals xD. Mkt bra film måtte jag säga..jag som trott att den var rätt så dålig och har därför inte velat se den sen den kom. idiotiska jag..iofs så kanske jag inte var mogen för såna filmer ;P
Nä nu till kojen för å sova. Upp tidigt imorn igen :/ Men till stockholm!
/goodnight to you all, wherever you are.

Måndag 10e Augusti

Tre pass kvar! yeaaah! ^^
å bara A-turer :P
Igår gjordes min första 9-hålsrunda på Kårsta GK, underbart!!
Gick rätt bra oxo tror jag. 17 poäng från gul-svart tee för att känna på banan. Vilket betyder på svenska att jag körde från bara halva banan och fick poäng på nästan varje hål :P (kör juh poängboogey såklart..om man nu förstår sig på det..xD)
Nästa runda ska jag köra från röd tee(vanliga damutslagsplatsen) tror jag..borde kunna gå rätt bra då med :P
Bra spel(nybörjartur? hah hoppas inte..), trevligt sällskap och bästa vädret nånsin! helt enkelt skitkul med golf! Å stegräknaren var juh med såklart! Antal steg: lite drygt 5800 steg! trodde jag aldrig..
Jisses..på bara ett par timmar så kommer man upp i dem siffrorna. Det är liksom summan av en hel dag på jobbet..ihoptryckt på två timmars golfande..haha.
Gaaah, vill ha grönt kort nu så man kan gå ut på banan själv å spela när jag vill ^^,

Å måste börja träna och öka frekvensen av simningspass..! Men typiskt är juh att Nautilus har stängt denna vecka :/ menmen...
Än så länge sover jag så fort jag kommer från jobbet. Guuud så skönt å bara slänga sej i sängen, dra täcket över sig å dra bort i drömmarnas värld en stund..elr mer som 3 timmar som idag ^^. Men så skönt!
Å precis i lagom för att vakna, sätta på teven, käka å se på Lotta på Liseberg :p
och vad är bättre än att avsluta dagen med att se på gone in 60 seconds? nä trodde väl det - inget såklart :P
Lev Whäl! ;)


Fredag 7e Augusti

öjöjöj..
Sol å bad blev det igår. Å plus lite hyggligt spelande av volleyboll i hästhagen.
Sol idag med, å förhoppningsvis lite bad i Leken oxo lite senare i eftermiddag.
Såå varmt så varmt
Å bara 6 arbetspass kvar!! :D
Haha kuuul!
å på onsdag blire å göra stockholm med mor min.
Shopping, käkande, ännu mera shopping, vandrande å fototagande ^^
Ska bli härligt med det. Var ett tag sen man var å gjorde stockholm.
Var bara där en sväng när vi skulle på kryssningen, men de va inte mkt å hänga i granen..
Ska shoppa efter en väska för allt jox man bär med sig dagligen och överallt.
Men! måste spara så mkt som möjligt för en sista minuten resa!
Vill till gran canaria..!
Nä nu ska jag ut i solen, har suttit här alldeles för länge!
Tjenixen

Söndaaag!

Lördagen börja med att ligga å läsa stieg larsson så det knaka i två timmar..sen upp å käka vid 12 tiden...
sen var det meningen att jag skulle på loppis i alnängarnas kolonilotter, men mor ringde upp innan jag hann dra dit, å meddela att det inte var nån loppis som det brukar vara :( så blev å läsa lite golftidning å sola på uteplatsen framför huset i björkhaga.
Sen iväg å hämta lite grejjer hos M på norr, sen dra till hovsta å hämta upp goa tjejen A..
Därifrån till Marieberg å shoppa loss i ett par timmar!
yay! Spendera typ lite drygt 500 spänn på helt nödvändiga saker...såklart! men det är sant! Helt säkert! Jag behövde varenda liten sak jag köpte ^^

Sen till coop å få med sig lite käk till kvällen..
Som skulle spenderas med gänget och nåra fler hos charmkillen Johns familjs (Underbara med ett stort U :D) stuga vid Hargebaden söder om askersund.
Gööötttt! Fy faaan vilken härlig minihelg ute på landet. Supermysigt å skitkul. Jag drack bara 2 cidrar, men de räckte för mej, alla andra söp desto mer å de gjorde att stämningen blev bra å avslappnad...å rolig!
Mycket knas händer med dessa människor kan jag lova!
Festande hela natten, folk ville inte sova utan alla körde på till ca 5 på natten..!
Tidigare på kvällen hade nåra av oss bestämt oss för att ta å ta oss ett litet dopp i vättern. Så vid 4 tiden på natten blev det dags för mej(!), Joss, John å Robin(not the black hole ;)) att ta oss ned till stranden å hoppa i från bryggan. De andra kom väl i ska vi säga..snabbt? medan jag tog lite mer välbehövlig vänjningstid på mej i det ca 18 gradiga vattnet :)
Men i kom jag! haha :D
Sen upp å lägga sej. Klockan var väl kanske 5 när jag somna :P
Å vakna vid ca 9 tiden igen..men bara för å ligga å läsa i ca 2 timmar i stieg larsson. Vad gör man när man är ledig? Jo jag läser! ^^,
Upp vid 11 å käka lite risifrutti å så var man igång igen..
Röjde lite efter festen, gick ner till vattnet igen å bada..igen! hehe tog väl lite längre tid idag jmfrt med natten (kändes mkt kallare..)men i kom jag denna gången med! Rätt nöjd :) Joss hon banga andra gången..fy fan va illa. hon som är värsta fisken annars xD.
Drog hemmåt vid 3 tiden..stanna till vid askersund å käka kebab med bröd vid strandpromenaden.
Gött!
Åsen vidare hemmåt. Någon glass var inte å tänka på efter monstermålet.
och för att göra en lång historia kort så sitter jag nu nyduschad, med mina nya mysbrallor på, och med gaddarna borstade(efter att ha missat kvälls å morgonborstningen pga en glömd tandborste :( ), framför teven och datorn samtidigt (såklart - på nått annat sätt går de juh inte ;P) å myser. Fick en liten bit blåbärspaj av mor oxo - helt rätt! hehe
Vad händer imorn? Vill jag knappt prata om...jobbar imorn..kväll; men ändå elr hur? :(
men kul har jag haft de senaste dagarna, danke for that! :))

RSS 2.0